Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ρεπορτάζ του MEGA για το ματς στη Γαλλία (video)

Το ρεπορτάζ του MEGA για το ματς στη Γαλλία (video)
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:17

Με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός έχασε εκτός έδρας από την Νάντ 2-1. Για τον ίδιο όμιλο του Europa League, η Φράιμπουργκ νίκησε την Καραμπάχ 2-1.

Η Ναντ προηγήθηκε στο Λα Μπουζουάρ, όταν ο Μοχάμεντ στο 32’ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και πλάσαρε εύστοχα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50’. Ο Μπιελ εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λαφόντ δεν βρήκε τη μπάλα στην έξοδο, αυτή κόντραρε στον αιφνιδιασμένο Μουτουσαμί και κατέληξε στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Γκεσάντ ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βατσίλ, για το τελικό 2-1.

Στην αρχή της φάσης που οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Ναντ, ο Παλουά με τον αγκώνα ρίχνει στο έδαφος τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, με τον Αυστριακό διαιτητή Λέχνερ να μην υποδεικνύει το φάουλ.

«Στο 2ο μέρος αξίζαμε την ισοπαλία. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν αυτό. Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πριν το 2-1 της Ναντ και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου των ερυθρολεύκων, η Φράιμπουργκ επικράτησε 2-1 της Καραμπάχ στη Γερμανία. Στο 7 ο Γκρίφο άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Η γερμανική ομάδα διπλασίασε το προβάδισμα της στο 15’, με σκόρερ τον Ντόαν. Η Καραμπάχ μείωσε στο τελικό 2-1 με τον Βέσοβιτς.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης