Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Παλμέιρας αρνήθηκε οποιαδήποτε προσπάθεια ανανέωσης του Σκάρπα

Η Παλμέιρας αρνήθηκε οποιαδήποτε προσπάθεια ανανέωσης του Σκάρπα
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:49

Ντόρος σηκώθηκε στη Βραζιλία, σχετικά με το ενδεχόμενο η Παλμέιρας να έκανε πρόταση ανανέωσης στον Γκουστάβο Σκάρπα. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται προσεχώς να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος είχε εκφράσει στην ομάδα του την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό και θα έχει αυτή την ευκαιρία, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να υπέγραψε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως είχε γίνει γνωστό όμως, θα έρθει στον Ολυμπιακό. Και δεν θα είναι και ο μόνος που θα έχει έρθει εδώ με αυτό το καθεστώς. Είδαμε και τον Ουί Τζο, αλλά και τον Μπόουλερ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«H Παλμέιρας αρνείται κατηγορηματικά ότι μίλησε με τον Σκάρπα ή τους εκπροσώπους του για υποτιθέμενα ποσά για την παραβίαση του προσυμφώνου που υπέγραψε ο αθλητής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο σύλλογος έχει μια διαφανή σχέση με τον παίκτη, ο οποίος ήδη πέρυσι, όταν τον προσεγγίσαμε για να συζητήσουμε πιθανή επέκταση του συμβολαίου του, μας κοινοποίησε την επιθυμία του να ζήσει την εμπειρία του να παίζει στο εξωτερικό. Η Παλμέιρας σέβεται τις επιθυμίες του αθλητή, ο οποίος υπήρξε παράδειγμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στην καθημερινή του δουλειά», ανέφεραν οι της Παλμέιρας στην ενημέρωσή τους.

Διαβάστε επίσης