Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ίνμπομ είναι ΓΑΥΡΟΣ, το δείχνουν και οι επικαλαμίδες του! (photo)

Ο Ίνμπομ είναι ΓΑΥΡΟΣ, το δείχνουν και οι επικαλαμίδες του! (photo)
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:51

Ένας από τους πλέον ικανούς παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αποδεικνύεται ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο μέσος της ομάδας του Πειραιά έχει ήδη δείξει μεγάλο μέρος του εξαιρετικού ταλέντου του και των ικανοτήτων του, φορώντας τη φανέλα των πρωταθλητών.

Σε βαθμό ώστε να μιλάμε για «Ολυμπιακό με τον Χουάνγκ και Ολυμπιακός χωρίς εκείνον». Τόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι της ομάδας και τόσο πολύ έχει ενωθεί με το σύνολο. Αλλά όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο. Ο Νοτιοκορεάτης άσος έχει ήδη «δεθεί» πολύ με την ομάδα του Πειραιά. Αισθάνεται ένας από εμάς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ίνμπομ είναι ΓΑΥΡΟΣ, το δείχνουν και οι επικαλαμίδες του! Ναι, μέχρι και στις επικαλαμίδες ο Νοτιοκορεάτης είναι… ένας από εμάς. Δείτε τη φωτογραφία την οποία δημοσίευσε ο Ολυμπιακός και θα καταλάβετε…

Διαβάστε επίσης

Ο Βρσάλικο πρέπει να «βρυχηθεί»

Ο Βρσάλικο πρέπει να «βρυχηθεί»

Ο Κροάτης έχει την ποιότητα, την αξία και την εμπειρία, να είναι σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Και αυτό οφείλει να πράξει.

Ήθελε φιλικό ο Μίτσελ, αλλά…

Ήθελε φιλικό ο Μίτσελ, αλλά…

Δεν κατέστη μέχρι στιγμής εφικτό να βρεθεί αντίπαλος και έτσι όλα δείχνουν ότι πάμε για διπλό προπονητικού χαρακτήρα με τη β’ ομάδα.