Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο ματς με Καραμπάγκ, δίχως αύριο!

Μεγάλο ματς με Καραμπάγκ, δίχως αύριο!
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 - 09:55

Στροφή στην Ευρώπη κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αφήνει πίσω του το πρωτάθλημα και ασχολείται πλέον με το παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάγκ, το βράδυ της Πέμπτης (6/10, 22:00). Ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο.

Ένας αγώνας δίχως αύριο. Και αυτό το ξέρει ο Ολυμπιακός. Ξέρουν στην ομάδα πόσο σημαντικό είναι το ματς της Πέμπτης και πως με νίκη θα αυξηθούν οι ελπίδες για κάτι καλό. Μετά τις δύο ήττες από Ναντ (2-1) και Φράιμπουργκ (3-0), ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες του να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ είναι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, όπου η Φράιμπουργκ είναι πρώτη με 6 βαθμούς και η Ναντ με την Καραμπάγκ έχουν από 3. Ματς και με ιδιαιτερότητες, μιας και να θυμίσουμε πως θα γίνει με κλειστό το πέταλο της Θύρας 7 λόγω της τιμωρίας της UEFA.

Ακόμη κι έτσι, όμως, ο Ολυμπιακός καλείται να τα δώσει όλα και να πάρει τη νίκη απέναντι στην Καραμπάγκ που θα τον βάλει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ποτέ ξανά!

Ποτέ ξανά!

23 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία στα Τέμπη όπου 6 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους...