Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παίζει μεγάλο ρόλο το κλίμα με Μίτσελ στον πάγκο!

Παίζει μεγάλο ρόλο το κλίμα με Μίτσελ στον πάγκο!
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 - 17:32

Τα είπε όλα ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ο οποίος πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, εστίασε και στο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Και εστίασε στην αλλαγή που υπάρχει με τον Μίτσελ στον πάγκο. Έδωσε ηρεμία στα αποδυτήρια ο Ισπανός προπονητής, όπως ανέφερε ο Νοτιοκορεάτης μέσος.

Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση, δηλαδή να μην υπάρχει ένταση και να είναι ήρεμο και καλό το κλίμα. Θυμηθείτε τι ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ...

«Νομίζω πως στα αποδυτήρια, οι παίκτες, το προσωπικό, όλα τα μέλη του συλλόγου είμαστε πιο ήρεμοι και πιο χαλαροί. Μέσα στο γήπεδο είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον αγώνα και έξω από το γήπεδο είμαστε πιο δεμένοι και μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας.

Πριν έρθει ο τωρινός προπονητής υπήρχε περισσότερη ένταση στα αποδυτήρια. Τώρα το προπονητικό επιτελείο λειτουργεί με ευγένεια και με τους ποδοσφαιριστές.

Νομίζω πως τώρα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και πιο ήρεμοι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά για μας τους ποδοσφαιριστές και μας βοηθάει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις και αυτό είναι καλό για την ομάδα».

Και έχει μεγάλη σημασία ένας ποδοσφαιριστής να νιώθει πλέον τόσο άνετα και πιο ήρεμα.

Διαβάστε επίσης