Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να δούμε τους «συμμάχους» στο Τετάρτη-Κυριακή μετά το Μουντιάλ!

Να δούμε τους «συμμάχους» στο Τετάρτη-Κυριακή μετά το Μουντιάλ!
Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022 - 14:40

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός ήταν η μόνη ομάδα, στην Ελλάδα, η οποία κλήθηκε σε αυτό το διάστημα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, να δώσει αλλεπάλληλα ματς και να πηγαίνει από Πέμπτη σε Κυριακή, σχεδόν κάθε εβδομάδα! Του κόστισε αυτό. Είχε απώλειες. Στη Σούπερ Λιγκ έμεινε πίσω, γιατί παράλληλα με τις διαδοχικές του υποχρεώσεις, έπρεπε να δουλεύει και την ομάδα του, να βελτιώνεται και να ξεσκαρτάρει το ρόστερ του.

Οι αντίπαλοί του πήγαιναν και ξεκούραστοι σε κάθε ματς πρωταθλήματος, με μια εβδομάδα κενό, αλλά και με την άνεση να προετοιμάζουν κάθε αγώνα… αποκλειστικά. Όταν ο Ολυμπιακός έπρεπε πάντα να έχει σε πρώτο πλάνο ΚΑΙ την Ευρώπη… Και δεν προλαβαίνει να απαλλαγεί από αυτό ο Θρύλος, αφού μέχρι την ΑΕΚ… έτσι πάει το πράγμα. Δύο ματς τη βδομάδα.

Ωστόσο, από την επανέναρξη των υποχρεώσεων, μετά το Μουντιάλ, έτσι θα είναι και για τους άλλους… Και εκεί θα φανεί πόσα… απίδια πιάνει ο σάκος. Να δούμε τους «συμμάχους» στο Τετάρτη-Κυριακή μετά το Μουντιάλ! Εκεί όπου το πρόγραμμα θα πιεστεί πολύ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ για να καλυφθεί και το κενό του Μουντιάλ… Κύπελλα, εμβόλιμες… Χαμός…

Για να δούμε αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν, ή αν οι ομάδες τους φτιάχτηκαν για το… χαλαρό «ένα ματς την εβδομάδα», με το οποίο πορεύονται έως εδώ. Θα αντέξουν; Ή θα… καταρρεύσουν πάλι σαν από… άμμο; Είναι γνωστό πως μόλις το πράγμα ζορίζει λιγάκι, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού… λυγίζουν και… καταρρέουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης