Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η θέση που «παίζεται» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενόψει ΑΕΚ

Η θέση που «παίζεται» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενόψει ΑΕΚ
Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 15:01

Το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι εκείνο, το οποίο θέλοντας και μη, συγκεντρώνει ΟΛΟ το ενδιαφέρον στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Ο Θρύλος θέλει να νικήσει και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, με στόχο φυσικά να επιστρέψει σε εκείνη, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Και ο Μίτσελ… σχεδιάζει. Για την ακρίβεια έχει σχεδιάσει. Το πλάνο μοιάζει να είναι εν πολλοίς έτοιμο, αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια, η οποία ακόμη… δουλεύεται.

Η θέση που «παίζεται» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ενόψει ΑΕΚ, είναι εκείνη του σέντερ φορ. Είναι σαφές ότι και οι δύο επιθετικοί του Θρύλου, οι οποίοι έχουν το προβάδισμα, έναντι του Ουί Τζο, ο Ελ Αραμπί και ο Μπακαμπού, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αμφότεροι. Παίζουν ωραία μπάλα, σκοράρουν ή δημιουργούν και γενικά είναι… στο κλίμα και σε καλή φόρμα!

Ο Μίτσελ το σκέφτεται. Οι δύο σέντερ φορ «μονομαχούν» για μια θέση βασικού στο μεγάλο ματς της Κυριακής και φυσικά η επιλογή μπορεί να κρίνει πολλά. Να τους δούμε μαζί δεν πρόκειται, αφού ο Μίτσελ αρέσκεται σε ένα 4-4-1-1, με τον Χάμες να παίζει κοντά στον σέντερ φορ… Και του βγαίνει. Του βγήκε και με τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να είναι κυρίαρχος στο ντέρμπι. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα επιλέξει εντέλει, ο Μίτσελ, για βασικό σέντερ φορ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης