Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’ - Ηλιούπολη | Live ενημέρωση 0-1 (Τελικό)

Ολυμπιακός Β’ - Ηλιούπολη | Live ενημέρωση 0-1 (Τελικό)
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 14:45

Ο Ολυμπιακός Β’, μετά την αναβολή του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επιστρέφει στη δράση. Τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 και η ομάδα U23 του Θρύλου παίζει ως τυπικά γηπεδούχος στην Καλλιθέα, απέναντι στην Ηλιούπολη.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο «Ελ Πάσο» και η ομάδα του Γιάννη Οκκά θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη, στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αφού προέρχεται από ισοπαλία στην Επισκοπή και ήττα εντός με την Καλαμάτα. Την τρίτη αγωνιστική το ματς είχε αναβληθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Το κείμενο ανανεώνεται αυτομάτως ανά διαστήματα και οι νεότερες φάσες και ο σχολιασμός, αναλόγως με την εξέλιξη, θα προστίθεται στο τέλος του άρθρου.

Πάμε να δούμε ενδεκάδα Θρύλου:

Παπαδούδης, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Νταμπό, Μαρίνος, Μαυρουδής, Κωστή, Βοΐλης, Μπα.

Δείτε τη μαζί με την ενδεκάδα της Καλλιθέας και τους δύο πάγκους:

1’ Άρχισε το ματς στο «Ελ Πάσο».

Πρώτα δευτερόλεπτα, αναγνωριστικά, στο ματς στην Καλλιθέα.

2’ Αλλαγή αναγκαστική για την Ηλιούπολη: Βγήκε ο Βασιλείου, μπήκε ο Ματσούκας.

8’ Πλασέ το Βοΐλη στην κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδιωξε ο Περιστερίδης!

15’ Γύρισμα του Νίκολιτς από δεξιά, πλασέ του Κωστή από πλεονεκτική θέση, η μπάλα λίγο άουτ!

26’ Ο Αλγκασίμ Μπα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και από εκεί πλάσαρε, αλλά ήταν άστοχος!

29’ Απειλεί η Ηλιούπολη με τον Μπαστακό, αλλά ο Παπαδούδης αντιδρά σωστά και διώχνει το πλασέ του!

30’ Συμπληρώθηκε μισή ώρα στο «Ελ Πάσο». Το ματς έχει ρυθμό και οι δύο ομάδες σταδιακά ανεβαίνουν και ψάχνουν ολοένα και περισσότερο το γκολ. Ο Ολυμπιακός Β’ παίζει αρκετά επιθετικά, δεν «περιμένει»…

37’ Ανατροπή του Βοΐλη από τον Περιστερίδη και πέναλτι για τον Ολυμπιακό Β’!

38’ Εκτέλεση πέναλτι από τον Βοΐλη, ο οποίος το κέρδισε, απέκρουσε ο Περιστερίδης! Χάνει μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός Β’ να μπει μπροστά στο σκορ και να μετουσιώσει σε προβάδισμα την ανωτερότητά του!

42' Τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, μένει το 0-0 στην Καλλιθέα, στο ματς του Ολυμπιακού Β' με την Ηλιούπολη.

45'+1' Γκολ για την Ηλιούπολη, με πλασέ το Μπαστακού, από το ύψος του πέναλτι. Δεν αντέδρασε σωστά η άμυνα του Ολυμπιακού και ο Παπαδούδης.

45'+2' Τέλος στο πρώτο μέρος.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ στο φινάλε των πρώτων 45', χάνοντας τη συγκέντρωσή του και δίνοντας στην Ηλιούπολη την ευκαιρία να σκοράρει...

46' Άρχισε το 2ο μέρος.

55’ Δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος και ο Ολυμπιακός ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως να έχει καταφέρει να απειλήσει μέχρι στιγμής την εστία του Περιστερίδη.

59’ Αλλαγή για την Ηλιούπολη: Κρέτση αντί Ματσούκα.

60’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β’: Σαπουντζής, αντί Μαρίνου.

67’ Αλλαγή αναγκαστική για τον Ολυμπιακό Β’: Καράκουτης αντί Σαπουντζή.

Άτυχος ο Ολυμπιακός Β’, χάνει τον μέσο του με τραυματισμό!

73’ Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β’! Άνοιγμα από αριστερά του Αποστολόπουλου, ο Κωστή μπήκε στη φάση και με πλασέ στην κίνηση προσπάθησε από πλάγια θέση να νικήσει τον Περιστερίδη, αστόχησε ελάχιστα!

80’ Αλλαγές για τον Ολυμπιακό Β’: Ιμπαγάσα και Βλαχομήτρος, αντί Μπα και Κωστή.

85’ Τελευταίο 5λεπτο στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό Β’ να θέλει να βρει το γκολ που θα… σώσει την παρτίδα, απέναντι στην Ηλιούπολη!

86’ Νέα καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Αποστολόπουλος έκανε ξανά το γύρισμα από αριστερά και ο Ιάγκο Ιμπαγάσα έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ!

90’+3’ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό! Ο Βλαχομήτρος είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη, αλλά στην επαναφορά ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι!

90’+5’ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κινκουέ, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε ΔΕΥΤΕΡΟ πέναλτι στο ματς και ο Ολυμπιακός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει! Αδιανόητο…

90’+7’ Φινάλε στο παιχνίδι. Ήττα για τον Ολυμπιακό Β’.

Διαβάστε επίσης