Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έγινε ρόμπα η ΚΕΔ με τράμπα στο 90'!

Έγινε ρόμπα η ΚΕΔ με τράμπα στο 90'!
Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2023 - 10:58

Ξεφτιλίστηκε στο 90' η ΚΕΔ! Οι Μπένετ και... Μάνταλος σύρθηκαν στον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο παιχνίδι Ιωνικός-Ολυμπιακός, ενώ είχε κυκλοφορήσει ότι τον ετοίμαζαν για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ και ότι θα έβαζαν τον Φωτιά στη Νίκαια. Όμως, επειδή αυτά τα έμαθε όλη η Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αναγκάστηκαν να κάνουν την προαναφερόμενη «τράμπα», δηλαδή να βάλουν τον Διαμαντόπουλο στο αυριανό (3/1) παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας Ιωνικός-Ολυμπιακός για να μην γίνουν περισσότερο ρεζίλι και τον Φωτιά στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ!

Γελάει ο κόσμος με τους ορισμούς της ΚΕΔ. Αντί να παραιτηθούν επειδή διαρρέουν συνεχίζουν να ορίζουν και να κάνουν... τράμπες, νομίζοντας ότι δεν τους παίρνουν χαμπάρι. Θα μας πουν πως είναι δυνατόν να βουίζει όλη η Ελλάδα για το ποιους διαιτητές θα βάλουν;

Ο Διαμαντόπουλος είναι ο διαιτητής ο οποίος είχε σφυρίξει και στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1. Ειδικότερα ορίζεται, φέτος, για τρίτη φορά σε αγώνα των «ερυθρόλευκων» καθώς είχε σφυρίξει και ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-3, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Στο ματς με τον ΟΦΗ είχε πολλά φάλτσα. Αποκορύφωμα αποτέλεσε ότι στο 84' δεν άφησε τον ΟΦΗ με δέκα παίκτες, καθώς ο Μαρινάκης έπρεπε να αποβληθεί. Το μαρκάρισμα του παίκτη του ΟΦΗ στον Βαλμπουενά δεν ήταν για κίτρινη κάρτα που έβγαλε ο Διαμαντόπουλος αλλά για κόκκινη. Η συγκεκριμένη φάση συμπεριλήφθηκε στο βίντεο που έστειλε ο Ολυμπιακός στην ΟΥΕΦΑ καθώς επρόκειτο για κραυγαλέο λάθος.

Γενικά, ο Διαμαντόπουλος είναι ένας διαιτητής που αδικεί τον Ολυμπιακό. Εχει δώσει πολλά δικαιώματα.

Από κει και πέρα, ο Διαμαντόπουλος είχε απαράδεκτη διαιτησία και παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2, την 5η αγωνιστική, σε ματς που έγινε στις 17/9/22. Πιο συγκεκριμένα χάρισε δυο αποβολές στην ΑΕΚ καθώς έπρεπε να βγάλει με δεύτερη κίτρινη τους Ελίασον και Ρότα στο 28' και στο 45+1'. Φέτος, σφύριξε και ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Κύπελλο, όπου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της και ο Μάνταλος έκανε το 2-0.

«Επική» με... ρεσιτάλ φάλτσων υπέρ της ΑΕΚ ήταν και η διαιτησία του στο περσινό παιχνίδι ΑΕΚ-Αρης 2-1 στις 31 Οκτωβρίου 2021. Για αυτό το ματς έπρεπε να μείνει εκτός πινάκων καθώς τα λάθη ήταν μόνο υπέρ της ΑΕΚ.

Με VAR τον Μανούχο

Στο VAR του αυριανού αγώνα Ιωνικός-Ολυμπιακός θα είναι ο Μανούχος. Ηταν μαζί και με το παιχνίδι Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0, όπου στο 37' έκαναν... κουρέλι το πρωτόκολλο του VAR. Πιο συγκεκριμένα ο Διαμαντόπουλος σφύριξε φάουλ για κράτημα του Μάγκνουσον στον Οζέγκοβιτς του Βόλου, κακώς του υπέδειξε κίτρινη κάρτα, έπρεπε να τον αποβάλλει για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ. Στην συνέχεια ο Μανούχος τον κάλεσε στο VAR και ο Διαμαντόπουλος κακώς άλλαξε την απόφαση του, όχι μόνο πήρε πίσω την κίτρινη κάρτα αλλά προκάλεσε, δίνοντας φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού, αν και ο Μπερνάρ έκανε θέατρο ότι τον πάτησε ο Νοκέρτ, (αυτό είχε δει, στην κανονική ροή, και ο Διαμαντόπουλος που αρχικά είχε βάλει την σφυρίχτρα στο στόμα του και στην συνέχεια κατάλαβε ότι προσποιήθηκε ότι του έκανε φάουλ και αποφάσισε να μην σφυρίξει παράβαση).

Βοηθοί του Διαμαντόπουλου στον αγώνα Ιωνικός-Ολυμπιακός θα είναι οι Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Καραλής (Ηλείας), τέταρτος ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και AVAR ο Μωυσιάδης (Ηπείρου).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης