Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγαν να εκτελέσουν τον Ολυμπιακό με πέναλτι-εφεύρεση και κόκκινη κάρτα

Πήγαν να εκτελέσουν τον Ολυμπιακό με πέναλτι-εφεύρεση και κόκκινη κάρτα
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 - 21:42
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στο κενό έπεσε το σχέδιο για να «καθαρίσουν» τον Ολυμπιακό από το κύπελλο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη, στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης. Όμως, το «χειρουργείο» του Ούγγρου Ιστβάν Βαντ έπεσε στο κενό καθώς ο Τζολάκης έπιασε (σ.σ. το εκτέλεσε ο Γκρέι) το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε και ο Ελ Αραμπί έκανε το 1-0.

Όμως, το θέμα μας είναι η απίθανη απόφαση του Βαντ, για την οποία, κακώς, συμφώνησε και η Κούλτσαρ (επίσης από την Ουγγαρία) που ήταν στο VAR. Το πέναλτι και η αποβολή υπάρχει μόνο στη φαντασία τους, καθώς στη φάση του 82' αλληλοσπρώχνονται οι Γκρέι και Ντόι και αν έπρεπε να δώσει κάτι ήταν επιθετικό φάουλ του Γκρέι στον Ντόι και όχι πέναλτι του παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος αποβλήθηκε.

Δεν υπάρχει αυτό που έδωσαν! Όπως φάνηκε ο Βαντ έψαχνε την ευκαιρία για να κάνει... σφαγή σε βάρος του Ολυμπιακού, όμως οι «ερυθρόλευκοι» τον ...τιμώρησαν. Αυτά γίνονται με τους απίθανους ξένους διαιτητές που φέρνουν ο Μπένετ και η κομπανία του.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωση για Τζολάκη!

Αποθέωση για Τζολάκη!

Ο νεαρός γκολκίπερ «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, του τεχνικού επιτελείου και φυσικά του Μίτσελ.

Άντε γεια και το Κύπελλο ξανά στον Πειραιά!

Άντε γεια και το Κύπελλο ξανά στον Πειραιά!

Ο Θρύλος νίκησε και τον Άρη (1-0 με Ελ Αραμπί στο 87’) και τα διαιτητικά αίσχη (νέο πέναλτι-εφεύρεση εις βάρος του και αποβολή του Ντόη στο 83’!) και έφυγε για τα ημιτελικά! ΑΕΚ έλα, μας έχει πιάσει τρέλα!