Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπόλογη η ΕΠΟ για το εμετικό πανό

Υπόλογη η ΕΠΟ για το εμετικό πανό
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 10:39

Βλέπαμε αυτό το αίσχος στις οθόνες μας, για τόση ώρα… Βλέπαμε ένα παιχνίδι, με το ενδιαφέρον να φεύγει από τον αγωνιστικό χώρο και να μεταφέρεται εκεί όπου οι οπαδοί του Άρη παρέδωσαν μαθήματα εμετικής συμπεριφοράς, με το πανό που σήκωσαν. Την ώρα κατά την οποία οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Άρη, φορώντας τα μπλουζάκι στη μνήμη του Άλκη, τιμώντας τη μορφή του, στα κάγκελα, στο πέταλο του γηπέδου, κρεμόταν αυτός ο εμετός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ΕΠΟ είναι υπόλογη, για αυτή την αηδία, την οποία βιώσαμε ξανά… Σε αγώνα διοργάνωσής της, για τον οποίο αξιωματούχοι της ομοσπονδίας ήταν υπεύθυνοι, ώστε να έχει ομαλή λειτουργία, ήταν -φαίνεται- απασχολημένοι… Ήταν… αλλού. Μάλλον ήταν δύσκολο για τον παρατηρητή να ζητήσει να κατέβει αυτός ο εμετός. Μάλλον ήταν δύσκολο για τον ρέφερι να ειδοποιηθεί και να ζητήσει να κατέβει αυτός ο εμετός…

Οι παρατηρητές που ήταν; Τι… παρατηρούσαν; Και γιατί ο παρατηρητής ήταν από ΕΠΣ και όχι από τον πίνακα της Σούπερ Λιγκ, όπως έκανε σε άλλα ματς η ΕΠΟ; Η ξεφτίλα του συστήματος δεν έχει όριο. Υπόλογη ξανά η ομοσπονδία, για το εμετικό αυτό πανό και ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει απαντήσεις, για την προκλητική αυτή στάση των υπευθύνων!

Διαβάστε επίσης

Λάμψη! Μας συζητάει όλη η Ευρώπη!

Λάμψη! Μας συζητάει όλη η Ευρώπη!

Το γήπεδο Καραϊσκάκη, το ομορφότερο γήπεδο της Ελλάδας, γεμάτο ευρωπαϊκή ιστορία και μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, θα φιλοξενήσει ένα ποδοσφαιρικό υπερθέαμα, προβάλλοντας τη χώρα!