Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του αξίζουν χίλια μπράβο, τον διακρίνει η ταπεινοφροσύνη (video)

Του αξίζουν χίλια μπράβο, τον διακρίνει η ταπεινοφροσύνη (video)
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 10:58

Ένα παιδί χαμηλών τόνων. Ένα παιδί με ήθος. Ένα παιδί με όνειρα. Ένα πεισματάρικο παιδί. Ένα παιδί…. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μας «συστήθηκε» ξανά, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Έπιασε το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, δώρο της «εξυγίανσης» και απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, στην αδικία την οποία ο ρέφερι του αγώνα, το VAR και γενικά όλο το σύστημα, πήγε να… επιβάλει με το «έτσι θέλω» στο ματς.

Ο Τζολάκης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αξίζει συγχαρητήρια. Οφείλει, ο ίδιος, να παραμείνει ταπεινός, όπως είναι πάντα. Γιατί είναι. Ταπεινός και μετριόφρων. Και για αυτό προοδεύει, αφού μόνο το ταλέντο και η ποδοσφαιρική αξία… δεν φτάνουν. Χρειάζεται ήθος, ταπεινότητα και το κεφάλι χαμηλά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, αν και γίγαντας, έχει το βλέμμα χαμηλά και το μυαλό στη δουλειά. Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, παιδί με ευγένεια και τρόπους, ένας αθλητής ο οποίος ποτέ δεν πήρε το έμβλημα στο στήθος ως… προνόμιο. Αλλά αντιθέτως, το έβλεπε πάντα ως υποχρέωση. Υποχρέωση να το υπερασπίζεται και να το τιμά. Να χαίρεται το ότι αφιερώνει τη ζωή του στο να γίνεται καλύτερος, για να φορά με επιτυχία τη φανέλα του Ολυμπιακού…

MVP. Ταπεινός. Δουλευταράς. Ταλαντούχος. Νεαρός. Εξελίξιμος. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, αρκεί το μυαλό να παραμείνει συγκεντρωμένο. Μπράβο, μεγάλε Τζολάκη. Χίλια μπράβο!

Διαβάστε επίσης