Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν έχει την ευκαιρία να πάει στα πλέι οφ, στα ίσια…

Αν έχει την ευκαιρία να πάει στα πλέι οφ, στα ίσια…
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 13:38

Κόντρα σε όλους. Κόντρα σε όλα. Έτσι πηγαίνει ο Ολυμπιακός, από την αρχή της σεζόν. Και έτσι συνεχίζει να πηγαίνει. Έτσι θα πάει και την Κυριακή στην ΑΕΚ, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Το μόνο που κοιτάζει, ενόψει του αποψινού αγώνα στο Περιστέρι, αλλά και του δικού του αγώνα με την ΑΕΚ, στην OPAP Arena, είναι να καταφέρει να πάει στα πλέι οφ… στα ίσια.

Αν έχει την ευκαιρία να πάει στα πλέι οφ, στα ίσια… τότε όλα γίνονται. Όση «εξυγίανση» και να επιστρατεύσουν, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να το γυρίσει και να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Αν γίνει απόψε αυτό που περιμένει ο Ολυμπιακός, να κάνει δηλαδή η ΑΕΚ μια γκέλα ολκής, αλλά και αν ο ίδιος καταφέρει να πάρει το ματς της Κυριακής, τότε… κάνουμε άλλη συζήτηση. Και φυσικά άλλη συζήτηση θα κάνουμε, αν ο Ολυμπιακός δει την ΑΕΚ απόψε να νικά, αλλά και ηττηθεί ο ίδιος, την Κυριακή. Απευκταίο.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει. Και δεν είναι απολύτως στο χέρι του, αυτή τη στιγμή. Μέχρι να είναι ξανά. Μέχρι ο Ολυμπιακός να μπορέσει να συναντήσει ξανά εκείνους που καταδιώκει… Το Νο1 μέλημα, όμως, παραμένει το να μείνει ο Θρύλος όσο πιο κοντά γίνεται, στην κορυφή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η αγαπημένη Μαρίνα του Θρύλου ανοίγει την καρδιά της: «Είμαι Ολυμπιακός από τότε που γεννήθηκα» (video)

Η αγαπημένη Μαρίνα του Θρύλου ανοίγει την καρδιά της: «Είμαι Ολυμπιακός από τότε που γεννήθηκα» (video)

Το αφιέρωμα της Cosmote TV στη διερμηνέα του Ολυμπιακού, Μαρίνα Τσαλή, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Πειραιά και έχει πανηγυρίσει τίτλους!

Δεν κουράστηκαν να διασύρονται;

Δεν κουράστηκαν να διασύρονται;

Όχι απλώς δεν μπορούν να διοικήσουν το ποδόσφαιρό μας, αλλά όλα όσα κάνουν στον βωμό της «εξυγίανσης», τους εκθέτουν στα μάτια των υπερομοσπονδιών, αλλά προπάντων του κοινού.