Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έντονη κινητοποίηση, παρά τη δύσκολη αποστολή

Έντονη κινητοποίηση, παρά τη δύσκολη αποστολή
Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 - 10:53

Λίγο η κακή εμφάνιση της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, μόλις πριν από λίγες ημέρες. Λίγο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, το οποίο ήταν κακό, θα μπορούσε να σημάνει απόψε ένα Καραϊσκάκη δίχως πολύ κόσμο. Αν ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ήταν αυτός που είναι. Και αν ο Ολυμπιακός δεν ήταν η ομάδα, η οποία είναι. Μιλάμε βεβαίως για ένα αποτέλεσμα το οποίο, για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, μόνο μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει τη δυναμική να προσπαθήσει να ανατρέψει. Και να έχει και πιθανότητες να το κάνει, καλές! Και οι ΓΑΥΡΟΙ αυτό το ξέρουν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού γεμίζει εκ νέου απόψε το Καραϊσκάκη και ωθεί την ομάδα στην πρόκριση. Έντονη κινητοποίηση παρατηρείται, στις τάξεις του Ολυμπιακού, παρά τη δύσκολη αποστολή την οποία η ομάδα έχει μπροστά της. Είναι τέτοια η δυναμική της φανέλας… Είναι τέτοια η δυναμική της ομάδας… Είναι τέτοια η ιστορία της και τα κατορθώματά της… ώστε κάνουν όλους όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του Ολυμπιακού να το πιστεύουν!

Περισσότερα από 25.000 εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί. Θα φανεί στην πράξη το αν ο κόσμος θα είναι ακόμη περισσότερος, όμως δεδομένα ο Θρύλος θα παίξει και απόψε μπροστά σε ένα κοινό, το οποίο θα διψά να τον δει να προκρίνεται και να νικά! Όπως είπαμε… Ομάδα και κόσμος, ως ένα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα ανατροπής, ημέρα πρόκρισης!

Ημέρα ανατροπής, ημέρα πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυναμική να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, απέναντι στην ΑΕΚ και να πάρει την πρόκριση, μέσα στο Καραϊσκάκη. Σέντρα στην ημιτελική ρεβάνς, στις 19:30.

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Ο Ολυμπιακός μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, την ανατροπή-πρόκριση επί της ΑΕΚ.