Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτίσε πάνω στη νίκη και πάρε άλλη μία, πιο σημαντική, την άλλη Κυριακή!

Χτίσε πάνω στη νίκη και πάρε άλλη μία, πιο σημαντική, την άλλη Κυριακή!
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 11:47

Δεν τελειώνει εδώ η σεζόν, για τον Ολυμπιακός. Υπάρχει στόχος ακόμη μπροστά. Υπάρχει στόχος, ο οποίος πρέπει να παραμείνει μπροστά μέχρι το φινάλε. Στόχος, τον οποίο ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγήσει μέχρι τέλους. Και για να το κάνει αυτό, πρέπει να αξιοποιήσει τη χθεσινοβραδινή του (12/4) νίκη επί της ΑΕΚ, στο Κύπελλο. Και σε επίπεδο ψυχολογίας να πάρει τα πάνω του. Δεν πανηγυρίζει, αλλά παίρνει ψυχολογία, ο Θρύλος. Δεν υπάρχει «νίκη» που να συνοδεύει απώλεια στόχου. Ο Ολυμπιακός είμαστε. Υπάρχει προβληματισμός για τον αποκλεισμό, αλλά και αξιοποίηση της νίκης, για τη συνέχεια των πλέι οφ.

Μπροστά έρχεται άμεσα το ματς με την ΑΕΚ, ξανά. Ο Θρύλος υποδέχεται την Κυριακή του Θωμά (23/4) τους «κιτρινόμαυρους» στο Καραϊσκάκη και αυτό είναι, αν μη τι άλλο, ένα ματς το οποίο πρέπει πάση θυσία να πάρει. Μία ώρα νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, ο Θρύλος πλησιάζει πάλι στους 3 βαθμούς και σε απόσταση βολής!

Από την άλλη, αν το ματς της 23/4 δεν πάει όπως πρέπει, τότε υ υπόθεση τίτλος θα δυσκολέψει πάρα πολύ… Επομένως, ο Ολυμπιακός οφείλει να χτίσει πάνω σε αυτή του τη νίκη, έστω και αν αυτή δεν συνοδεύτηκε από πρόκριση. Και να πάει να νικήσει ξανά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» και από τον Μπέο

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» και από τον Μπέο

Ο Δήμαρχος Βόλου μετά από διαβούλευση με την αστυνομία απάντησε αρνητικά στην προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο: «Βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός».