Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» και από τον Μπέο

Τελικός κυπέλλου στο... Μπαλτακιστάν: «Έφαγε πόρτα» και από τον Μπέο
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 12:56

Νέα ξεφτίλα της ΕΠΟ με τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ καθώς ο Μπαλτάκος «έφαγε πόρτα» και από τον Αχιλλέα Μπέο. Ο Δήμαρχος Βόλου μετά από διαβούλευση με την αστυνομία απάντησε αρνητικά στην προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο λόγος; «Βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός», αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του στην ΕΠΟ, προσθέτοντας: «Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης». Με άλλα λόγια ζωντάνεψαν μνήμες του τελικού κυπέλλου του 2017.

Πλέον κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί. Δεν αποκλείεται η ΕΠΟ να επανέλθει με πρόταση για τελικό Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αν δεχθεί ο ΠΑΟΚ, μπορεί να γίνει στο ΟΑΚΑ, εφόσον είναι έτοιμο. Μην αποκλείσετε και πρόταση για διπλό τελικό κυπέλλου.

Πάντως, στο Πάρκο Γουδή είναι τόσο ακατάλληλοι και ανίκανοι καθώς έβγαλαν έδρα για τελικό Κυπέλλου το Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε περίπτωση που προκριθούν μια ομάδα της Αθήνας και μια της Θεσσαλονίκης, χωρίς να εξασφαλίσουν ότι θα τους παραχωρηθεί. Γελάνε και τα τσιμέντα! Μια καλή ιδέα είναι να τον κάνουν στο... Μπαλτακιστάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ με την επιστολή του Αχιλλέα Μπέου:

Στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet 2022-23 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος απέστειλε την εξής απάντηση.

"Μετά από εκτενή διαβούλευση με φορείς της πόλης του Βόλου, αλλά κυρίως με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και απαντώντας στο σχετικό αίτημα σας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας απαντήσω αρνητικά για την προοπτική διοργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη μας.

Ο τελικός Κυπέλλου, είναι πεποίθηση μου, ότι πρέπει να αποτελεί μια γιορτή του ποδοσφαίρου, πλην όμως με τις απαράδεκτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, είναι βάσιμη η εκτίμηση ότι μάλλον σε πολεμική σύρραξη θα προσιδιάζει παρά σε μείζον αθλητικό γεγονός.

Χρέος μου είναι να διαφυλάξω την ομαλότητα της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών του Βόλου και βεβαίως τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις υποδομές της πόλης. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξουν οι αναγκαίες συνθήκες που θα επιτρέψουν να γιορτάζουμε πραγματικά τα αθλητικά γεγονότα και να μην αγωνιούμε για τυχόν συνέπειες".

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης