Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τις «πιστολιές» διαδέχονται οι… διώξεις!

Τις «πιστολιές» διαδέχονται οι… διώξεις!
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 - 14:03

Αδιανόητο. Μετά τη νέα «πιστολιά» εις βάρος του Ολυμπιακού, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αντί το πρώτο μέλημα ΟΛΩΝ γύρω από το ποδόσφαιρο να είναι η διόρθωση της κατάστασης και η αναβάθμιση του προϊόντος, πρώτο μέλημα είναι οι… διώξεις εις βάρος του Ολυμπιακού. Για τις ανακοινώσεις που βγάζει, με τις οποίες αναδεικνύει τις παθογένειες του συστήματος. Αναδεικνύει τα στραβά της «εξυγίανσης».

Το σύστημα προσπαθεί, σε όλα τα επίπεδα, να κολλήσει τον Ολυμπιακό στα σχοινιά… Τις «πιστολιές» διαδέχονται οι… διώξεις! Και τις διώξεις οι… «πιστολιές». Ο Ολυμπιακός όμως ούτε να σταματήσει να πολεμά το σύστημα, πρόκειται, ούτε και να μπαίνει απέναντι στις πρακτικές του. Μέχρι το ποδόσφαιρο να πάψει να είναι έρμαιο στις ορέξεις των αφεντικών του συστήματος και έρμαιο των μικροπολιτικών συμφερόντων, τα οποία η «εξυγίανση» εξυπηρετεί. Εις βάρος πάντα του Ολυμπιακού.

Για να το πούμε πιο απλά… Ο Θρύλος ΔΕΝ φιμώνεται. Θα συνεχίσει να ξεμπροστιάζει το σύστημα και να παλεύει για την αλλαγή στο ποδόσφαιρό μας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης