Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία «ανάσα» από τον Ιμπόρα ο Θρύλος! (videos)

Μία «ανάσα» από τον Ιμπόρα ο Θρύλος! (videos)
Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023 - 22:37

Βιθέντε Ιμπόρα ο εκλεκτός! O πολύπειρος αμυντικός χαφ της Βιγιαρεάλ, είναι κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αναφέρουν πως είναι μόλις ένα βήμα μακριά από τον Θρύλο.

«Ο μέσος από τη Μονκάδα διαπραγματεύεται την ένταξη του στην Ελλάδα ομάδα καθώς η Λεβάντε στην οποία αγωνίζονταν ως δανεικός πέρσι δεν μπορεί να τον κρατήσει λόγω των αυξημένων του αποδοχών», αναφέρουν.

Ο Ιμπόρα πέρσι με τη Λεβάντε αγωνίστηκε σε 40 ματς και βρέθηκε εκεί ως δανεικός από τη Βιγιαρεάλ, καθώς είναι η ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε το δικαίωμα για μια σπουδαία καριέρα, καθώς αγωνίστηκε σε Σεβίλλη, Λέστερ.

Προφανώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζει καλά και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και ο Αντόνιο Κορδόν. Ένας παίκτης με 556 συμμετοχές 57 γκολ και 4 Europa League στην μεγάλη συλλογή του.

Έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, μετρώντας 65 ματς σε διοργανώσεις της UEFA με Σεβίλλη, Λεβάντε και Βιγιαρεάλ. Προφανώς και πρόκειται για έναν έμπειρο αμυντικό μέσο και μένει να δούμε αν η πληροφορία των Ισπανών έχει βάση. Από πλευράς του Ολυμπιακού για την ώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευστεί κάτι.

Δείτε τον εν δράσει:

Διαβάστε επίσης