Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του Τζόρτζεβιτς για το τέλος της καριέρας του Μπουφόν (photo)

Το μήνυμα του Τζόρτζεβιτς για το τέλος της καριέρας του Μπουφόν (photo)
Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 - 14:58

Μετά από μία τεράστια καριέρα, ο Τζίτζι Μπουφόν αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δράση, σε ηλικία 45 ετών. Ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεκίνησε με την Πάρμα το 1995, ενώ αγωνίστηκε στη Γιουβέντους από το 2001 έως το 2021, εκτός από ένα πέρασμα στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2018-19).

Με τη Γιουβέντους κέρδισε δέκα τίτλους πρωταθλήματος, 7 Σούπερ Καπ και 5 Κύπελλα Ιταλίας. Μάλιστα κατέκτησε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006 με την Ιταλία, στο Μουντιάλ της Γερμανιάς. Ο Μπουφόν κέρδισε τον σεβασμό των αντιπάλων του και μετά την απόφασή του να αποσυρθεί έλαβε πολλά μηνύματα από ποδοσφαιριστές, φίλους και γενικότερα από ανθρώπους του χώρου.

Ανάμεσά τους και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο διαχρονικός αρχηγός του Θρύλου, ο οποίος με μία ανάρτησή του στο προσωπικόκ του προφίλ στο instagram, έστειλε το μήνυμά του στον Ιταλό γκολκίπερ.

«Τιμή μου που σε αντιμετώπισα στο γήπεδο», έγραψε ο «Τζόλε» στο Instagram ποστάροντας μια φωτογραφία του με τον θρυλικό Ιταλό τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης

«Σκληρό ροκ» Καραπαπά κατά Μπαλτάκου

«Σκληρό ροκ» Καραπαπά κατά Μπαλτάκου

Με αφορμή την ωμή παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος έστειλε επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη, ζητώντας να μεσολαβήσει για να πάρει η ΕΠΟ τη δικογραφία των «στημένων αγώνων»