Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πόδι στο γκάζι!

Το πόδι στο γκάζι!
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 10:49

Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Μετά την Τόπολα έρχεται ο Πανσερραϊκός. Ακολουθεί ο Ατρόμητος μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Το ξέρουν καλά αυτό στον Ολυμπιακό και συνεχίζουν, Καρβαλιάλκαι παίκτες, με το πόδι… κολλημένο στο γκάζι! Ο Θρύλος συνεχίζει να πιέζει για το 48ο και στην προσπάθειά του αυτή, οφείλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά, όπως έκανε στο ευρωπαϊκό ματς με την Τόπολα.

Και αν, φυσικά, δεν είναι εύκολο, σε κάθε ματς να σκοράρει κατά ριπάς, ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει να προσπάθεια, για αυτές. Γιατί με τέτοια διάθεση και τέτοιου επιπέδου απόδοση, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει. Τίποτα που να μπορεί να σταθεί στον δρόμο του. Κόντρα σε όσους προσπαθούν τον μειώσουν και να το λοιδορήσουν, να βγει εκτός στόχων.

Το σημαντικό λοιπόν για τον Ολυμπιακό πρέπει να είναι πάντα το επόμενο ματς και η βελτίωση αγώνα με τον αγώνα. Με τον Καρβαλιάλ να ξεκινάει ιδανικά αλλά… μέχρι εκεί η κουβέντα, γιατί τα ζόρια είναι πολλά και έρχονται γρήγορα-γρήγορα με τρία εκτός έδρας ματς στην Ελλάδα το ένα πιο δύσκολο από το άλλο.

Όλοι θυμάστε πόσο δύσκολα νίκησε τον Πανσερραϊκό ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη, μια ομάδα καλή και σκληρή που έχει προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία που περιμένει πως και πως το ματς της Δευτέρας στις Σέρρες. Σίγουρα ο Καρβαλιάλ ξέρει ήδη τι τον περιμένει και πόσα εμπόδια θα πρέπει να ξεπεράσει για να χαμογελάσει ξανά όπως έκανε και την Πέμπτη το βράδυ, με τους Σέρβους.

Διαβάστε επίσης