Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του ξανά στη Σερβία ο Θρύλος: Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι!

Με τον κόσμο του ξανά στη Σερβία ο Θρύλος: Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι!
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 - 19:40

O Oλυμπιακός έχει δύσκολο έργο στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη φάση των «16» του Conference League, όμως θα δώσει το 100% για να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα! Οι Πειραιώτες θα έχουν ξανά τον κόσμο τους στη Σερβία και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε για τα εισιτήρια του παιχνιδιού!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για το δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Maccabi Tel Aviv που θα διεξαχθεί στο «TSC ARENA» Σερβία την Πέμπτη 14/03/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει το Σάββατο 09/03 (10:00 – 15:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας και ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στη Σερβία.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20€ και 40€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Διαβάστε επίσης