Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το 'βγαλε κι αυτό ο «γίγαντας»

Το 'βγαλε κι αυτό ο «γίγαντας»
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014 - 18:47

«Κουνούπι» δεν αφήνει να περάσει στο τέρμα του ο Ρομπέρτο, που αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι, έστω και με μία μόνο επέμβαση τους λόγους που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο παικταράς, που έχει κατεβάσει ρολά και έχει δεχτεί μόνο επτά γκολ στο πρωτάθλημα, φρόντισε να φύγει με μηδέν παθητικό από τη Βέροια η ομάδα του.

Πέρασε στα ψιλά, αλλά όταν το σκορ ήταν ήδη στο 0-5, ο Μπαργκάν επιχείρησε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής κοντά στο φινάλε, με τον Ισπανό να τεντώνεται και να βλέπει την μπάλα να χτυπά στο δεξί του δοκάρι. Στο ριπλέι φάνηκε ξεκάθαρα πως ναι μεν το σουτ ήταν πολύ καλό, αλλά φάνηκε επίσης τι έκανε ο Ρομπέρτο σε μια φάση όπου δεν θα σήμαινε και τίποτα αν δεχόταν γκολ.

Ακούμπησε όσο χρειαζόταν την μπάλα με τις άκρες των δαχτύλων του, της άλλαξε πορεία και εκείνη χτύπησε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Κανείς δεν γνωρίζει αν δεν την ακουμπούσε τι θα γινόταν, αλλά μόνο και μόνο η προσπάθειά του δείχνει πως όποιο και να είναι το σκορ, ανεξάρτητα το χρονικό σημείο, ο «γίγαντας» προσπαθεί και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Βάις...

Σκόραρε ο Βάις...

Ένα γκολ με τη βοήθεια αντιπάλου σημείωσε στο παιχνίδι με την Αλ Χιντ ο Βλάντιμιρ Βάις...

«Χόρευε» τάνγκο ο Τσόρι!

«Χόρευε» τάνγκο ο Τσόρι!

Ο Τσόρι ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Θρύλου στο ματς με την Βέροια, καθώς σκόραρε και έδωσε τρεις ασίστ.