Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελευταίο τεστ στις Συρακούσες για την Εθνική πόλο των Ανδρών

Τελευταίο τεστ στις Συρακούσες για την Εθνική πόλο των Ανδρών
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 - 19:55

Με τους 14 από τους 15 πολίστες που βρίσκονται στην προετοιμασία της, εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη (14-30 Ιουλίου), θα μεταβεί την Τετάρτη (05/07) στις Συρακούσες για το 6εθνές τουρνουά προετοιμασίας, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Οι οκτώ «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι εξής: Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακας), Κώστας Γεννηδουνιάς, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Μουρίκης και Αλέξανδρος Γούνας.

Οι υπόλοιποι «γαλανόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους: Κώστας Φλέγκας (τερματοφύλακας), Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιώργος Δερβίσης και Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Στην Αθήνα, από τους «15» της προετοιμασίας, που θα συνεχιστεί με την επιστροφή από τη Σικελία ως και τις 13 του Ιουλίου, παραμένει ο Μανώλης Ζερβεδάς.

Μαζί τους βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο Κώστας Αποστολόπουλος, ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής) και ο διεθνής διαιτητής Σπύρος Αχλαδιώτης.

Οι δύο Όμιλοι του τουρνουά και το πρόγραμμα αγώνων της Εθνικής μας ομάδας (τοπικές ώρες), στην πισίνα «Paolo Caldarella»:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, Ιταλία, Ρωσία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Αυστραλία, Κροατία, ΗΠΑ

Πέμπτη, 6/7:

18.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία

Παρασκευή, 7/7:

Ρεπό

Σάββατο, 8/7:

19.30 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή (9/7) θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης ως εξής: 16.30 3ος Α – 3ο Β (θέσεις 5η – 6η), 18.00 2ος Α – 2ος Β (θέσεις 3η – 4η), 19.30 1ος Α – 1ος Β (θέσεις 1η – 2η).

Διαιτητές, εκτός του Σπύρου Αχλαδιώτη, είναι οι Αντρέι Φρανούλοβιτς (Κροατία), Ξαβιέ Μπους (Ισπανία), Σεργκέι Ναούμοφ (Ρωσία), Βόγιν Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Αρνάλντο Πετρονίλι (Ιταλία). Παρατηρητής ο Τζιάνι Λόνζι.

Διαβάστε επίσης

Πρωτιά για τις Κορασίδες!

Πρωτιά για τις Κορασίδες!

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Κορασίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στο 7ο International Water Polo Fiesta.