Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρίχνονται στη μάχη οι Παίδες

Ρίχνονται στη μάχη οι Παίδες
Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017 - 12:46

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος συμμετέχουν οι Παίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετέχουν στον Α’ Όμιλο Αττικής που θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο.

Στον ίδιο όμιλο με τους «ερυθρόλευκους» βρίσκονται οι ΝΕ Πατρών, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός και Νηρέα Λαμίας. Οι Πειραιώτες στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο Παπαστράτειο (6/7, 20:00), ενώ την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Λαμίας (7/7, 20:00).

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο παιχνίδια. Το πρωί στις 12:00 θα παίξει με τον Ν.Ε Πατρών και το βράδυ στις 20:00 με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης (20:00). Την Κυριακή το πρωί θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στο Κολυμβητήριο Περιστερίου και το απόγευμα ο μικρός (18:30) και ο μεγάλος τελικός (19:30).

Διαβάστε επίσης

Νίκη για την Εθνική πόλο

Νίκη για την Εθνική πόλο

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά τη νίκη του με 12-8 κόντρα στη Ρωσία στο εξαεθνές τουρνουά προετοιμασίας στην Ιταλία.

Πρωτιά για τις Κορασίδες!

Πρωτιά για τις Κορασίδες!

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Κορασίδες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού στο 7ο International Water Polo Fiesta.