Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμοι για το παιχνίδι στη Βουδαπέστη»

«Έτοιμοι για το παιχνίδι στη Βουδαπέστη»
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 20:18

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, επικράτησε εύκολα και του Παλαιού Φαλήρου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, συνεχίζοντας έτσι τις νικηφόρες εμφανίσεις της.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Παπαστράτειο, ο βοηθός προπονητή του Θρύλου, Χέρβο Κόλιανιν, στις δηλώσεις του τόνισε ότι ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι, όλοι είχαν το μυαλό τους στο ματς της Βουδαπέστης κόντρα στην Ορβόσι, για το Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ετοιμαζόμαστε αρκετά για το παιχνίδι που έχουμε την Τετάρτη στη Βουδαπέστη. Είχαμε και σήμερα εκεί το μυαλό μας αλλά νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Τα παιδιά είχαν όρεξη και την Τετάρτη θα είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκέι που θέλουμε αλλά βδομάμα με βδομάδα, μήνα με το μήνα παίζουμε όλο και καλύτερα και πιστεύω ότι σε ένα με δυο μήνες θα είμαστε εκεί ακριβώς που θέλουμε».

«ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ»

Παράλληλα, από την πλευρά του ο Δημήτρης Νικολαϊδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του, ανέφερε εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ότι καλύτερο έχουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να φύγει με τη νίκη από την Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε και σήμερα πολύ καλά και έχουμε μια πολύ σταθερή πορεία. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ σημαντικό ματς εκτός έδρας, στο οποίο θα δώσουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι καλύτερο έχουμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε στο Champions League».

Διαβάστε επίσης

Αντέδρασε και τη βούλιαξε!

Αντέδρασε και τη βούλιαξε!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέτριψε τη Βουλιαγμένη με 16-6 στο Παπαστράτειο και προκρίθηκε με το πλεονέκτημα των 6 βαθμών, στη Γ’ φάση του πρωταθλήματος. Αντίδραση πρωταθλητή από τις «ερυθρόλευκες».

Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 21-5 το Παλαιό Φάληρο, για την 9η αγωνιστική της Α1 - Σπουδαία εμφάνιση από τον Φουντούλη, που σκόραρε 6 γκολ!

Εντός έδρας δοκιμασίες στο πόλο

Εντός έδρας δοκιμασίες στο πόλο

Η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχονται σήμερα, (16/12) το Παλαιό Φάληρο και την Βουλιαγμένη αντίστοιχα για το ελληνικό πρωτάθλημα.