Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο»

«Να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο»
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 23:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ξεκάθαρος ως προς τον στόχο του Ολυμπιακού στον όμιλο του LEN Champions League, ήταν σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας πόλο του Θρύλου, στις δηλώσεις του στο osfp.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Γιουγκ στην Κροατία, τόνισε:

Κάναμε ένα κακό πρώτο μισό παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δυστυχώς πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε. Δεχτήκαμε εύκολα γκολ για το επίπεδο το δικό μας και νομίζω ότι κυνηγούσαμε σε όλο το παιχνίδι κάτι που σίγουρα δεν το έχουμε συνηθίσει φέτος.

Παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία ενάμισι λεπτό πριν τελειώσει να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και εκεί να είναι όλα υπέρ μας. Ένα σουτ δεν μπήκε, δεχτήκαμε αμέσως γκολ στην κόντρα και τελειώσαν όλα. Κάναμε την πρώτη μας ήττα, μια ήττα όμως από μια κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη που σήμερα ήταν καλύτερη από μας. Πρέπει να συνεχίσουμε και να μπούμε στα επόμενα παιχνίδια και να παίξουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα, να κυνηγήσουμε τις επόμενες νίκες για να πάρουμε την πρώτη θέση του ομίλου».

Διαβάστε επίσης

Επτά «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική πόλο

Επτά «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική πόλο

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τις αναμετρήσεις του Europa Cup, με επτά παίκτες του Ολυμπιακού, να βρίσκονται μέσα σε αυτήν.

«Τα δώσαμε όλα»

«Τα δώσαμε όλα»

Στην προσπάθεια που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιόσιπ Πάβιτς.

Παραμένει στην κορυφή ο Θρύλος

Παραμένει στην κορυφή ο Θρύλος

Παρά την ήττα από τη Γιουγκ με 10-8, η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ ομίλου στο LEN Champions League.