Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα δώσαμε όλα»

«Τα δώσαμε όλα»
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 23:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Στην προσπάθεια που έκαναν εκείνος και οι συμπαίκτες του στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιόσιπ Πάβιτς.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Θρύλου κόντρα στην Κροατική ομάδα, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο osfp.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι δυνατό όπως και αυτό στον Πειραιά. Ήμασταν πίσω από την αρχή, προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν βάλαμε το γκολ για να πάει ισοπαλία στο τέλος και μετά φάγαμε ένα στην κόντρα που δεν μπορείς να πεις κάτι παραπάνω για αυτό το παιχνίδι.

Εγώ σαν αρχηγός έχω να πω ότι τα δώσαμε όλα, χάσαμε δύο εύκολα γκολ αλλά η Γιούγκ είναι πολύ δυνατή ομάδα και αν κάνεις κάποια λάθη θα τα πληρώσεις. Συγχαρητήρια στην Γιούγκ και εμείς συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και προχωράμε συγκεντρωμένοι, όπως μέχρι τώρα».

Διαβάστε επίσης

Επτά «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική πόλο

Επτά «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική πόλο

Ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τις αναμετρήσεις του Europa Cup, με επτά παίκτες του Ολυμπιακού, να βρίσκονται μέσα σε αυτήν.

Παραμένει στην κορυφή ο Θρύλος

Παραμένει στην κορυφή ο Θρύλος

Παρά την ήττα από τη Γιουγκ με 10-8, η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ ομίλου στο LEN Champions League.

Παίδες για φίλημα

Παίδες για φίλημα

Πολύ καλή η παρουσία των Παίδων του Ολυμπιακού για την Α' φάση του πρωταθλήματος.