Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη μέσα στο πρόγραμμα»

«Νίκη μέσα στο πρόγραμμα»
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 23:59

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Όρβοσι, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ούγγρους, ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας πόλο των «ερυθρολεύκων», ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια νίκη που θέλαμε να την κάνουμε και ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την OSC. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι με ένα 7-1 σκορ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους Ούγγρους να πιστέψουν σε κάτι.

Μετά έπαιξαν αυτοί πιο ελεύθερα, χαλαρώσαμε και εμείς, δεν διευρύνθηκε το σκορ και ήρθε το 10-7. Σημασία έχει η νίκη με μισό πολύ καλό παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μας η πρώτη θέση»

«Στόχος μας η πρώτη θέση»

Ξεκάθαρος ως προς το ποιος είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού, στον όμιλο του Champions League, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Γούνας.

Ασταμάτητο τρένο ο Ολυμπιακός

Ασταμάτητο τρένο ο Ολυμπιακός

Ούτε κόντρα στην Όρβοσι, σταμάτησε το εξπρές του Θρύλου, επικρατώντας με 10-7 των Ούγγρων στο Παπαστράτειο και έτσι συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο φετινό Champions League. Πέντε στα Πέντε στον Πειραιά για τους «ερυθρόλευκους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Όρβοσι (10-7, Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Όρβοσι (10-7, Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Όρβοσι στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του LEN Champions League, και θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Live stiw 17:30 από το gavros.gr / ΕΡΤ2.