Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ονειρευόμουν από το 2002»

«Το ονειρευόμουν από το 2002»
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - 23:29

Το όνειρο του πραγματικότητα έκανε, με την κατάκτηση του LEN Champions League, ο Γιάννης Φουντούλης, όπως παραδέχθηκε στην γαλλική ιστοσελίδα france-waterpolo.fr.

«Για να είμαι ειλικρινής, ένιωσα κάτι τόσο έντονο, που δεν είχα ξαναζήσει στο παρελθόν. Το μόνο που ήθελα, ήταν να φιλήσω τους συμπαίκτες μου και να γιορτάσω μαζί τους, διότι αποτελούσε ένα όνειρο», δήλωσε αρχικά.

«Θυμάμαι πολύ καθαρά τη μέρα του πρώτου ευρωπαϊκού το 2002. 25η Μαΐου, η ημέρα των γενεθλίων μου! Παρακολούθησα τον τελικό με τον αδερφό μου και θυμάμαι, πώς πανηγυρίσαμε τη νίκη. Ονειρευόμουν κι εγώ να το πετύχω! Δεν το περίμενα να συμβεί, αλλά αγαπώ το πόλο τόσο πολύ που ήμουν πεπεισμένος να το παλέψω. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό το 2009, ένιωσα ότι είχα κάνει κάποια βήματα προς την εκπλήρωση των ονείρων μου και τελικά, εννιά χρόνια μετά, έγινε πραγματικότητα! Είναι απίστευτο», πρόσθεσε.

«Το σημαντικό δεν ήταν τα τέσσερα γκολ που σκόραρα στην Προ Ρέκο, αλλά το συναίσθημα που ένιωσα, ότι έδωσα τα πάντα! Είναι ένας από τους λόγους που αισθάνομαι υπερηφάνεια», συμπλήρωσε.

Για το τι έπαιξε μεγάλο ρόλο στον τελικό, τόνισε: «Το ότι είμαστε πάνω από όλα φίλοι και μετά συμπαίκτες! Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, το τεχνικό επιτελείο φανταστικό και οι οπαδοί μας στηρίζουν πάντοτε. Ο κύριος Σάντρο Καμπάνια είπε, πως ήμασταν η ομάδα με τη μεγαλύτερη δίψα και κίνητρο στο Final-8».

Όσο για το μέλλον του, είπε: «Το συμβόλαιό μου εκπνέει αυτό το καλοκαίρι. Από τη μία, νιώθω ότι έχω κάνει τον κύκλο μου, καθώς κέρδισα τα πάντα εδώ. Από την άλλη, αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγω! Πρώτα, θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό και έπειτα, θα εξερευνήσω και τις υπόλοιπες εκδοχές που έχω. Στο τέλος, θα πάρω την καλύτερη απόφαση για την οικογένειά μου. Τους αγαπώ όλους εδώ, αλλά θα ήθελα να δοκιμαστώ και στο εξωτερικό, δεν έχω πολλά χρόνια ακόμη. Θα δούμε, δεν έχω κάποιο πλάνο».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης