Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτη επιτυχίες και τίτλους η τελευταία εκπομπή του Ερασιτέχνη

Γεμάτη επιτυχίες και τίτλους η τελευταία εκπομπή του Ερασιτέχνη
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 - 12:06

Ανασκόπηση της σεζόν, στην οποία ο Θρύλος σάρωσε τα πάντα στο διάβα του και έκανε περήφανους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, έγινε στην τελευταία εκπομπή του Ερασιτέχνη για το φετινό καλοκαίρι.

Στην εκπομπή «Μεγάλη μου Αγάπη», η οποία αποτελεί συμπαραγωγή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και συμπαρουσιάζουν η γενική αρχηγός του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του σταθμού, Λουκάς Θεοφανόπουλος, παρευρέθηκαν οι Κώστας Δελεχάς και ο Σταύρος Ζαζάνης από το Γραφείο Τύπου του Θρύλου.

Οι συντελεστές της εκπομπής αναφέρθηκαν στις επιτυχίες που πέτυχε τη σεζόν 2015-2016 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Μερικές από αυτές ήταν οι εξής:

20 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη διάκριση της σεζόν 2015-2016 κατακτήθηκε από την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Super Cup, επικρατώντας στον τελικό της Ιταλικής Πάντοβα με 10-6 στο Παπαστράτειο.

21 Φεβρουαρίου 2016

Με μια επική ανατροπή, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της σκορ (0-2 σετ) στον τελικό του Super Cup «Νίκος Σαμαράς» που διεξήχθη στην Σύρο, επικρατώντας τελικά του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ κατακτώντας το τρόπαιο (20-25, 20-25, 25-17, 25-20, 17-15)

5 Μαρτίου 2016

Ο Ολυμπιακός μετά την νίκη του στον ημιτελικό επι του Παναθηναϊκού, νίκησε και την ΑΕΚ (3-0 σετ, 25-18, 25-8, 25-13) στον τελικό του Final Four στη Χίο, κατακτώντας πανηγυρικά για 6η διαδοχική φορά το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών και παράλληλα αναδείχθηκε πολυνίκης του θεσμού!

20 Μαρτίου 2016

Το τμήμα Γυναικείου Μπάσκετ του Ολυμπιακού, κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο μετά την επανίδρυση του, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό 63-60 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στην Λευκάδα, διευρύνοντας έτσι την παντοκρατορία του σε όλα τα σπορ.

27 Μαρτίου 2016

Η ομάδα ανδρών επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ολυμπιακού κατέκτησε πανηγυρικά το Πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητος στις 18 αγωνιστικές του και έτσι έπιασε λιμάνι το 12ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος.

27 Μαρτίου 2016

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού κατέκτησε το 16ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του, επικρατώντας της Κηφισιάς στον τελικό που διεξήχθη στην Γλυφάδα με 3-0 σετ (25-19, 25-23, 25-22). Στον ημιτελικό ο Θρύλος επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-2 σετ.

21 Απριλίου 2016

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού κατέκτησε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα και ντάμπλ κερδίζοντας τον ΑΟ Θήρας με συνολικό σκορ 3-0 στις νίκες. Με τον τίτλο αυτό ο Θρύλος κατέκτησε το 4ο σερί νταμπλ του, επιβεβαιώνοντας έτσι την κυριαρχία του στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ τα τελευταία χρόνια.

23-24 Απριλίου 2016

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στο Final-4 του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης, χωρίς όμως να καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την περσινή σεζόν, αφού έχασε στον ημιτελικό από την UVSE με 12-11 και στον μικρό τελικό από την Κίνεφ Κίρισι 10-9.

24 Απριλίου 2016

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού κερδίζοντας για 5η συνεχόμενη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Ελλάδας (μετά το Κύπελλο στην Λευκάδα) μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου, κάνοντας το νταμπλ παραμένοντας μάλιστα αήττητο σε όλη τη σεζόν.

28 Απριλίου 2016

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ομαδικό εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη στην αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 23 έως τις 25 Απριλίου.

8 Μαΐου 2016

Μετά την πραγματοποίηση της Β’ φάσης του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών Πειραιά η ομάδα Στίβου του Ολυμπιακού πραγματοποίησε τον απόλυτο θρίαμβο, με απολογισμό 10 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια. Ο Θρύλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής και στους Άνδρες με 295 βαθμούς ενώ στις Γυναίκες συγκέντρωσε 26 βαθμούς αλλά κατέκτησε την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία με 321 βαθμούς.

14 Μαΐου 2016

Η ομάδα βόλεϊ παίδων του Ολυμπιακού, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, του οποίου η τελική φάση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Αιδηψού.

21 Μαΐου 2016

Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας γράφτηκε σήμερα με την ομάδα πόλο Ανδρών να κατακτά πανηγυρικά το 30Ο πρωτάθλημα και 4ο συνεχόμενο (και 3ο σερί χωρίς ήττα). Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με 10-5 της Βουλιαγμένης, «έραψαν» το 3ο αστέρι και εξακολουθούν να παραμένουν για τη φετινή σεζόν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη. Ένα ακόμα πρωτάθλημα κατέληξε στον Πειραιά με απολογισμό 3-0 νίκες στη σειρά των τελικών κόντρα στη Βουλιαγμένη.

22 Μαΐου 2016

Οι ημέρες δόξας για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται καθώς μια ακόμα κούπα έπιασε Λιμάνι. Μια ημέρα μετά την κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος στο Πόλο Ανδρών, ήταν η σειρά των γυναικών να πάρουν την… σκυτάλη και να σηκώσουν πανάξια την κούπα. Η ομάδα πόλο Γυναικών του Θρύλου επικράτησε με 13-11 της Βουλιαγμένης στον 3ο τελικό και κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα κάνοντας το 3-0 στη σειρά των τελικών (αυτή ήταν η 6η νίκη σε ισάριθμα ματς επί της Βουλιαγμένης τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη)

28 Μαΐου 2016

Επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα και την κυριαρχία του στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός νίκησε με 12-5 την Βουλιαγμένη στον τελικό του Κυπέλλου και κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο νταμπλ και 15ο συνολικά στην Ιστορία του Συλλόγου. Ο Θρύλος που την επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει το Τσαμπιονς Λιγκ, με κορυφαίο τον Άγγελο Βλαχόπουλο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση (5 γκολ), κατάφερε να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην Βουλιαγμένη κερδίζοντας εύκολα το τρόπαιο.

4 Ιουνίου 2016

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Final Six του LEN Champions League που διεξήχθη στην Βουδαπέστη. Στον ημιτελικό η ομάδα πόλο ανδρών του Θρύλου κέρδισε την Σόλνοκ με 8-7, ενώ στον τελικό δεν τα κατάφερε απέναντι στην Γιούγκ Ντουμπρόβνικ γνωρίζοντας την πρώτη ήττα της σεζόν με 6-4.

6 Ιουνίου 2016

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, το Τοπικό Κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Αττικής. Στο τελικό η ομάδα μας κέρδισε τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών με 4-3 και κατέκτησε το Κύπελλο, το δεύτερο τρόπαιο στη σεζόν σε διασυλλογικό επίπεδο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το νταμπλ!

12 Ιουνίου 2016

Το θρυλικό επίτευγμα της κατάκτησης του 57ου πρωταθλήματος για 21η διαδοχική φορά πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο «αντίο» του τεράστιου Σπύρου Γιαννιώτη και της Μαριάννας Λυμπερτά! Το 85ο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που ολοκληρώθηκε στο Κολυμβητήριο Αλίμου, ακολούθησε το γνωστό δρομολόγιο για τον Πειραιά και πανηγυρίστηκε δεόντως.

19 Ιουνίου 2016

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην πισίνα, ο Θρύλος κατέκτησε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή (19/6) στη Λίμνη Βεγορίτιδα. Ο Ολυμπιακός σάρωσε με την παρουσία του στο Open Water και αναδείχθηκε πρωταθλητής και στις τρεις κατηγορίες, την Γενική (91 β.), των Ανδρών (32 β.) και των Γυναικών (41 β.), ενώ βαθμολογήθηκαν 23 σωματεία.

19 Ιουνίου 2016

Την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος Ανοιχτού Στίβου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός καταλαμβάνοντας την 1η θέση στη Βαθμολογία των Ανδρών με 147 βαθμούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα.

Ακούστε την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα στον κόσμο!

Κάλεσμα στον κόσμο!

Οι αθλητές του Θρύλου καλούν τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αποκτήσουν την Κάρτα Φιλάθλου και να στηρίξουν έμπρακτα τον Ερασιτέχνη.

«Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη!»

«Ο κόσμος είναι η μεγάλη μας δύναμη!»

Οι Κοκκινάκης, Μουρίκης, Μανωλιουδάκη, Γιώτα και Χαλιβέρα μίλησαν για την τεράστια βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογο ο κόσμος του Ολυμπιακού μέσω της Κάρτας Φιλάθλου.