Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινά και η κολύμβηση

Ξεκινά και η κολύμβηση
Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019 - 08:55

Ο Βασιλιάς του υγρού στίβου η κολύμβηση κάνει την επιβλητική της εμφάνιση από την Κυριακή και για τις επόμενες 8 μέρες στο 18ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Γκουανκζού της Νότιας Κορέας.

Στην κεντρική πισίνα του πανεπιστημίου του Ναμπού χωρητικότητας 11.000 θεατών θα παρελάσουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης με στόχο άλλοι μια θέση στο βάθρο κι άλλοι ένα ρεκόρ ατομικό ή Εθνικό.

Τα προκριματικά θα ξεκινήσουν την Κυριακή (21/7) και πρώτος θα αγωνιστεί στα 400μ. ελεύθερο ο Δημήτρης Νέγρης που θα πάρει μέρος στην 3η τις 5 σειρές του αγωνίσματος με δηλωμένο χρόνο 3.50.97.

Στην σκυταλοδρομία, που είναι το τελευταίο αγώνισμα των προκριματικών της Κυριακής, θα αγωνιστούν οι Κρίστιαν Γκολομέεφ, Ανδρέας Βαζαίος, Απόστολος Χρήστου και Γιάννης Γεωργαράκης.

Ο Απόστολος Χρήστου (50μ ύπτιο, 100μ ύπτιο, 200μ ύπτιο, 4Χ100μ. ελεύθερο) τόνισε : «Για μένα θα είναι το 3οΠαγκόσμιο πρωτάθλημα .Αισθάνομαι έτοιμος και σε καλή κατάσταση, είμαστε ήδη μια εβδομάδα εδώ είμαστε πολύ καλά και πιστεύουμε θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα . Προσωπικά έχω θέσει στόχο να κολυμπήσω πιο γρήγορα από τα ατομικά μου ρεκόρ κι απο εκεί και πέρα κάτι καλύτερο από τη Βουδαπέστη του 2017 ένας τελικός στο καλό μου αγώνισμα τα 100μ. ύπτιο».

Διαβάστε επίσης

Δέκατος ο Χρήστου

Δέκατος ο Χρήστου

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού πήρε την 5η θέση στην κούρσα του και 10η συνολικά στα 100μ. ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Στην 19η θέση η Αραούζου

Στην 19η θέση η Αραούζου

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στα 5 χιλιόμετρα ανοικτής θάλασσας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Νότιας Κορέας.