Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι»

«Αποδείξαμε ότι είμαστε οι καλύτεροι»
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 15:22

Το 63ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος Κολύμβησης και 27ο συνεχόμενο κατέκτησε χθες ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και οι πρωταγωνιστές είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι με αυτήν την επιτυχία.

«Μετά από μία εβδομάδα δύσκολη, μετά το Πανευρωπαϊκό, ήρθαμε εδώ στο ΟΑΚΑ και πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι το δεύτερο μου πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% και καταφέραμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο, αλλά και εμάς προσωπικά. Πολύ χαρούμενος είμαι, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Χαίρομαι που βοήθησα για αυτό τον τίτλο», δήλωσε ο Βασίλης Σοφικίτης

Η Δανάη Καπρίνη, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μία τέτοια ομάδα, στην ομάδα που κερδίζει το πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι και πολύ χαρούμενη για το ατομικό μου ρεκόρ σήμερα, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Θέλω να το απολαύσω, είναι μοναδικές αυτές οι στιγμές! Συνεχίζουμε».

Ο Νικόλαος Δρόσος, τόνισε: «Τα πήραμε όλα! Πολύ χαρούμενος είμαι, γιατί αποδείξαμε για άλλη μια χρονιά, ότι είμαστε καλύτεροι τόσο σε επίπεδο Ανδρών, όσο και σε επίπεδο Γυναικών. Δύσκολη χρονιά φέτος, όλοι κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Για μένα, προσωπικά, ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, έκανα ένα ρεκόρ και καλή εμφάνιση. Προχωράμε».

Η Μάρθα Μάτσα, συμπλήρωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατακτώ ένα ακόμα πρωτάθλημα. Είναι φοβερό το συναίσθημα να βρίσκεσαι στην ομάδα που κερδίζει. Φέτος, ήταν λίγο πιο δύσκολο και πολύ πιο σημαντικό. Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στην ομάδα, φοβερό πάθος, ήμασταν όλοι ένα, τα δώσαμε όλα, συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου. Πολλά μπράβο στον υπέροχο Απόστολο Χρήστου, για τις επιτυχίες του, αλλά γιατί ήταν παντού, μας βοήθησε, μας πώρωσε και τα κερδίσαμε όλα».

Διαβάστε επίσης