Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (27/12) το G-BET!
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 - 10:52

Μη χάσετε το νέο τεύχος του G-BET που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα, μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ». Αναλύσεις, προτάσεις, στατιστικά και βαθμολογίες θα τα βρείτε όλες στις σελίδες του G-BET σε ένα πλήρη οδηγό για να πάτε ταμείο.

Στο προηγούμενο τεύχος σε πολύ καλή και γιορτινή διάθεση ήταν ο Δημήτρης Κρούσκος, ο οποίος πέρασε την τριάδα του στο Κύπελλο Ιαπωνίας και μας πλήρωσε 7,22 φορές τα λεφτά μας. Από κοντά και ο Τάσος Τσόλκας στα Σημεία G του Σαββάτου, όπου δικαιώθηκε στη δική του τριάδα με απόδοση 5,71! Εχουμε κι άλλα! Ο Σάββας Λιαμίρας τα πήγε πολύ καλά στη Β’ Ιταλίας και η τριάδα του μας έδωσε το τίμιο 3,12!

Στο νέο τεύχος οι επιλογές είναι περιορισμένες. Στο προσεχές τριήμερο ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, της Τσάμπιονσιπ, της Σκωτίας, του Βελγίου, ενώ ενδιαφέρον έχουν και οι αναμετρήσεις σε Β’ Ιταλίας, Λίγκα Προ (Γ’ Ιταλίας) και Αίγυπτο.

Μη το χάσετε…

Διαβάστε επίσης

Μη χάσετε σήμερα (30/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (30/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (30/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (02/01) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (02/01) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα (02/01) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μη χάσετε σήμερα (20/12) το G-BET!

Μην χάσετε το νέο τεύχος που κυκλοφορεί, σήμερα, Τρίτη (20/12) στα περίπτερα μαζί με την αγαπημένη σας εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ».