Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Για το… καρέ στο Μόναχο!

Ολυμπιακός: Για το… καρέ στο Μόναχο!
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 - 11:42

Την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έχει ως μοναδικό στόχο την 4η συνεχόμενη νίκη (23/10, 21:30).

Μετά τη… θρυλική βόμβα του Χάρισον και τη νίκη επί της Μακάμπι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γερμανία για το ματς με τη Μπάγερν, στο πρώτο του παιχνίδι εκτός Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Παναθηναϊκό, Αρμάνι και Μακάμπι, βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και γνωρίζουν ότι το «διπλό» στο Μόναχο θα τους απογειώσει βαθμολογικά. Άλλωστε, το παιχνίδι μπορεί να κρύβει παγίδες, αλλά ο νικητής θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση του Ολυμπιακού.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του. Ο μπομπέρ Χάρισoν είναι από τα φαβορί για πρώτος σκόρερ στο αποψινό ματς, σε απόδοση 6,00.

Στο κομμάτι της προϊστορίας ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αφεντικό κόντρα στην Μπάγερν, καθώς έχει επισκεφτεί τέσσερις φορές το Μόναχο για παιχνίδια Ευρωλίγκας και έχει νικήσει τις τρεις φορές, ενώ έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα. Πέρσι οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα στη Γερμανία με σκορ 68-82.

Θα κάνει το… καρέ απόψε ο Ολυμπιακός; Η νίκη των Πειραιωτών παίζεται στο 1,86!

Διαβάστε επίσης