Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρίσκει το γκολ

Βρίσκει το γκολ
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 09:17

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άρσεναλ εκτός έδρας για το δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σαν στόχο να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τη νίκη και από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Στο πρώτο παιχνίδι αν και ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε δύο τέρματα στο τέλος, κάτι που έριξε την ψυχολογία και πλέον το 1-3 μοιάζει «βουνό». Η αλήθεια είναι ότι ρεαλιστικά ο Ολυμπιακός δεν έχει μεγάλες ελπίδες για να πάρει την πρόκριση, όμως αυτό που σίγουρα θα ψάξει είναι η νίκη, για να κλείσει τη σεζόν στην Ευρώπη με μία νίκη, ακόμα και αν δεν πάει στα προημιτελικά.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του πιστεύουν ότι παρότι είναι δύσκολο δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και με αυτό το σκεπτικό θα μπουν στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ματιέ Βαλμπουενά, Αχμέντ Χασάν και Ρούμπεν Σεμέδο που έμειναν στην Αθήνα με πρόβλημα τραυματισμού.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Το παιχνίδι περιμένουμε να έχει καλό ρυθμό, αφού και οι δύο ομάδες δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και σκοράρουν σχεδόν σε κάθε παιχνίδι τους. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός θα είναι να πιέσει ψηλά, αφού είδαμε ότι η άμυνα της Άρσεναλ είναι πολύ εύκολο να κάνει πολλά λάθη και μάλιστα μαζεμένα.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι να το Over 1.5 γκολ Ολυμπιακού σε απόδοση 4.15.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διαβάστε επίσης

Γκολ στη Λάρισα

Γκολ στη Λάρισα

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λάρισα μέσα από τις αποδόσεις της winmasters...