Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Ισορροπία στο φουλ

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός: Ισορροπία στο φουλ
Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:48

Η αγωνιστική της Stoiximan Superleague συνεχίζεται σήμερα (2/9) με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός και στο Betmarket θα βρείτε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 2 HD (21:00)

* Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας

* Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν φέτος το καλοκαίρι (07/08), σε φιλική αναμέτρηση, με τον Παναιτωλικό να κερδίζει 2-3

Ανάλυση Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός έχει αρχίσει αρκετά θετικά τη σεζόν, στη Stoiximan Superleague, παίρνοντας ισοπαλία στην «OPAP Arena». Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία ήταν σε δύο από τις δυσκολότερες έδρες και μπορούμε να πούμε ότι στάθηκε επάξια. Σήμερα δίνει την πρώτη του αναμέτρηση κόντρα σε ομάδα που είναι θεωρητικά στα μέτρα του και μένει να δούμε αν η καλή εικόνα θα συνεχιστεί.

Έως τώρα τον έχουμε δει να αγωνίζεται με αρκετά αμυντικό προσανατολισμό και να απειλεί κυρίως με γρήγορες αντεπιθέσεις, πράγμα που του βγαίνει. Σήμερα όμως ίσως δούμε κάτι διαφορετικό, αν και δεν θα είναι απίθανο οι γηπεδούχοι να περιμένουν την ομάδα του Αγρινίου, με απώτερο σκοπό να την παρασύρουν ψηλά και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν στην κόντρα.

Ανάλυση Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός, παρά τη θετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Η εικόνα του δεν ήταν κακή, αν και ο αντίπαλος είχε σημαντικές απουσίες, όμως το αποτέλεσμα είναι που μετράει και αυτό δεν ήταν το ιδανικό. Γενικά πρόκειται για μια νέα ομάδα, που έχει καινούριο τεχνικό και προχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, οπότε σίγουρα θέλει χρόνο για να δέσει.

Στο πρώτο του παιχνίδι έπαιξε με 5-3-2 και έδωσε αρκετές επιθετικές αρμοδιότητες στους πλάγιους μπακ, γεμίζοντας αρκετές φορές την περιοχή με σκοπό να εκμεταλλευτεί τις σέντρες. Αμυντικά το σύστημα είναι κλειστό και περιορίζει σημαντικά τη διείσδυση του αντιπάλου από τον άξονα, όμως η προώθηση των πλάγιων αμυντικών, μπορεί να δημιουργήσει θέμα σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση κάλυψη.

Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός: Προγνωστικά

Πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι, καθώς δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση. Καθαρή εικόνα από τις δύο ομάδες δεν έχουμε, διότι ο Παναιτωλικός έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι και ο Πανσερραϊκός έως τώρα έχει αντιμετωπίσει μόνο πολύ δυνατές ομάδες και μάλιστα εκτός έδρας. Το πιθανότερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.35 στo Betshop, κυρίως γιατί αμφότερες στέκονται αρκετά καλά αμυντικά, δεν είναι τόσο αποτελεσματικές επιθετικά και μοιάζουν να είναι αρκετά ισάξιες.

2/9, 21:00 Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός Χ @ 3,35

Διαβάστε επίσης