Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος τη δουλειά του με επιλογές στο 1.90 και στο 2.90!

Ο Θρύλος τη δουλειά του με επιλογές στο 1.90 και στο 2.90!
Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:36

Ώρα πρωταθλήματος ξανά για τον Ολυμπιακό, που ψάχνει το 3/3 στη Super League απέναντι στη Λαμία στο Φάληρο (20:00) μετά την θριαμβευτική πρόκριση στους ομίλους του Europa League!

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ εμφανίστηκε όπως ακριβώς έπρεπε στους αγώνες με την Τσουκαρίτσκι και με το 0-3 στη Σερβία χάρη στα γκολ από Μασούρα, Μπιέλ και Ρέτσο εξασφάλισε όμορφα και απλά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία μέσω ομίλων για άλλη μία σεζόν.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται εκ νέου στο πρωτάθλημα, με τη Λαμία να επισκέπτεται το «Γ. Καραϊσκάκης» για το 3/3 των Πειραιωτών που έχουν νικήσει ήδη στην έδρα τους Πανσερραϊκό (2-0) και Ατρόμητο (4-0).

Ο Ολυμπιακός παρά το ολικό «λίφτινγκ» που εξακολουθεί να κάνει, με τον Μαρτίνεθ να αναζητά την ιδανική θέση για όλα τα κομμάτια του παζλ, έχει δείξει σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, με 5 νίκες σε 6 επίσημα παιχνίδια σε Super League και προκριματικά Europa League με 14-2 γκολ.

Κόντρα στη Λαμία που έχει δείξει πολύ καλή εικόνα με 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές (2-2 με τον Βόλο, 1-0 με τον Άρη) οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους σε 4/6 επίσημα παιχνίδια τους.

Σε 12 αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας ο Ολυμπιακός έχει 12/12 νίκες με 32-2 γκολ. Η νίκη του Ολυμπιακού χωρίς να δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 1.90.

Συμβολή στην πολύ συγκροτημένη εικόνα και στη ρεβάνς επί σερβικού εδάφους είχε ο Γιώργος Μασούρας, που άνοιξε το σκορ και μετρά τρία γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, καθώς είχε παραβιάσει δις την εστία του Ατρομήτου. Στο 2.90 να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι ο Έλληνας άσος.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διαβάστε επίσης