Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευκαιρία τους

Η ευκαιρία τους
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 - 00:20

Οι επίσημες υποχρεώσεις τελείωσαν και πλέον οι εθνικές ομάδες μπορούν να είναι πιο χαλαρές. Σε αυτά τα φιλικά, οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, αλλά πάνω απ’ όλα πρόσωπα που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια των προκριματικών.

Αυτό θα δούμε κυρίως και σε αυτά που θα επιλέξουμε να ποντάρουμε, με την ισοπαλία, όπως θα παρατηρήσετε, να είναι το κύριο «συστατικό». Ισπανία και Γερμανία, μία κόντρα του πρωταθλητή Ευρώπης με τον αντίστοιχο του Κόσμου. Τα «πάντσερ» δεν θα έχουν σίγουρα στην εντεκάδα τους τον τραυματία Νόιερ, κάτι που σημαίνει ότι χάνουν σε άμυνα λίγο. Ακίνδυνη μοιάζει, όμως, επιθετικά και η ομάδα του Ντελ Μπόσκε που είναι ακόμα υπό… κατασκευή για την νέα περίοδό της, με τους «φούριας ρόχας» να προσανατολίζονται κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα, που χρειάζονται περισσότερη δουλειά, σε ένα ματς που δείχνει «Χ». Αντίστοιχη εικόνα και όχι μόνο γι’ αυτούς τους λόγους που είπαμε, περιμένουμε και στην κόντρα ανάμεσα στη Σκωτία και την Αγγλία. Οι δύο ομάδες έχουν παρόμοιο στιλ παιχνιδιού επίσης. Δυνατότεροι οι Σκωτσέζοι σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ενώ τα «τρία λιοντάρια» -αν και δεν τους φαίνεται βάσει αποτελεσμάτων στα προκριματικά- ψάχνουν ακόμα να βρουν τη δική τους «ταυτότητα».

Στη Γαλλία, οι «πετεινοί» θα θελήσουν ακόμα και με αλλαγές να πείσουν τους συμπατριώτες τους ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ειδικά μετά την ισοπαλία με την Αλβανία. Η Σουηδία δεν είναι κάτι το σούπερ αυτήν τη στιγμή και λογικά η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν θα πάρει έστω και δύσκολα τη νίκη για να δείξει πως θα είναι από τα φαβορί για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016 που θα διεξαχθεί στη χώρα της.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

118 ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ 2,95
122 ΓΑΛΛΙΑ-ΣΟΥΗΔΙΑ 1 1,40
123 ΣΚΩΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ Χ 3,00

Διαβάστε επίσης

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Δεν «Χ»αλάει κανέναν

Πολύ σημαντικό το αποψινό ντέρμπι του όγδοου γκρουπ στο «Μεάτσα» ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία.

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ

Μία και σήμερα έμεινε για να ξεκινήσει ένα σούπερ στοιχηματικό τριήμερο με αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Euro.