Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της... ισοπαλίας

Της... ισοπαλίας
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 - 14:25

Ημέρα του «Χ» εκτιμούμε ότι θα είναι η σημερινή και για αυτό στην ισοπαλία θα ποντάρουμε και στα δύο ματς που γίνονται για τον τρίτο όμιλο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η εντυπωσιακή Αλγερία της πρεμιέρας έκανε μεγάλη ανατροπή και πήρε τελικά με σκορ 3-1 το ματς επί των Νοτιοαφρικανών. Σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, σήμερα κοντράρεται με τους Γκανέζους και εκτιμούμε ότι αυτή -που έχει τον πρώτο λόγο στο ζευγάρι- θα αρκεστεί στην ισοπαλία. Θα μοχθήσει για το πρώτο της «τρίποντο» η παρέα των αδελφών Αγιού, ωστόσο ακόμα και με «Χ» έχει ελπίδες πρόκρισης στο φινάλε. Στο Νότιος Αφρική-Σενεγάλη υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η φιλοξενούμενη.

Με γκολ του Μούσα Σο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μπήκε με το δεξί η ομάδα του Ζιρές και το 2-1 επί της Γκάνας της δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεται πρόκριση. Μόνο του… πεταματού δεν είναι πάντως η «Μπαφάνα-Μπαφάνα», μπορούσε να έχει κάνει τη ζημιά στην πρεμιέρα με την Αλγερία. Οι Νοτιοαφρικανοί με το σκορ υπέρ τους στο 1-0 έχασαν πέναλτι και στο τελευταίο ημίωρο προήλθε η αγωνιστική κατάρρευση για την ανατροπή των «αλεπούδων της ερήμου».

Δεν θα πουλήσουν τόσο εύκολα το τομάρι τους στο τουρνουά και θα κοντράρουν πολύ τους Σενεγαλέζους. Και εδώ πιο σωστό ποντάρισμα μοιάζει η ισοπαλία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

152 ΓΚΑΝΑ–ΑΛΓΕΡΙΑ Χ 2,90
153 ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ–ΣΕΝΕΓΑΛΗ Χ 2,95

Διαβάστε επίσης

Πρώτα ο Θεός... «Χ»

Πρώτα ο Θεός... «Χ»

Καρέκλες... έριξε το τελευταίο διήμερο στην πόλη Ανεσύ της ανατολικής Γαλλίας και η κόντρα Εβιάν και Τουλούζ.

Ποντάρισμα στα γκολ

Ποντάρισμα στα γκολ

Μεγάλη κόντρα στο Λονδίνο για μια θέση στο Γουέμπλεϊ, μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ στον επαναληπτικό του 1-1.

Ισορροπία στον Β' όμιλο

Ισορροπία στον Β' όμιλο

Αρκετά αμφίρροπα είναι τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής του Β' ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Θα αντέξει η Ατλέτικο

Θα αντέξει η Ατλέτικο

Βραδιά ντέρμπι η σημερινή στην Ιβηρική, αφού η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην καταλανική πρωτεύουσα.