Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η... ταυτότητα των 7 νέων

Η... ταυτότητα των 7 νέων
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 - 23:31

Απουσίασαν οι εκπλήξεις από τον πίνακα των διαιτητών της Superleague. Τόσο για αυτούς που έφυγαν, καθώς παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Κύρκος (Ηπείρου), Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), ενώ ο Σπύρος Σελίμος (Λακωνίας) υποβιβάστηκε στη Football League και είναι υποψήφιος ανόδου, όσο και για τα νέα πρόσωπα. Ο «ΓΑΥΡΟΣ» σάς είχε ενημερώσει από χθες για όλες τις αλλαγές και το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε αναφορικά με τα νέα πρόσωπα που είναι οι Μάνταλος (Αθηνών), Ιωαννίδης (Αργολίδας), Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Κύζας (Δράμας), Μαντάκης (Ημαθίας), Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) και Λιαχούδης (Μακεδονίας). Οι Μάνταλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάρκιολης είχαν υποβιβαστεί στη Football League και επιστρέφουν μετά από έναν χρόνο.

Αναλυτικά τα βιογραφικά των επτά νέων:

-Ο Αθηναίος Σταύρος Μάνταλος γεννήθηκε στις 06/05/1980 και εργάζεται ως καθηγητής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τη σεζόν 2010-12 είχε βγάλει μέχρι και ντέρμπι Κυπέλλου ως ρέφερι της Superleague, αλλά τιμωρήθηκε με υποβιβασμό λόγω μιας συνομιλίας του που δημοσιεύτηκε με αφορμή την αποκαλούμενη υπόθεση των «στημένων αγώνων» για την οποία κάποιοι συμπέραναν ότι μιλούσε υποτιμητικά για τον Πιλάβιο.

-Ο Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας) είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτούς που ανέβηκαν, καθώς γεννήθηκε στις 15/06/1976. Η… προϋπηρεσία του στη Football League ανέρχεται στα έξι χρόνια, ενώ εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στις Σπέτσες.

-Ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) είχε μεγάλη στήριξη από την ένωσή του και επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια», έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό του. Γεννήθηκε στις 31/03/1978 και εργάζεται ως λογιστής.

-Ο Γιώργος Κύζας (Δράμας) είναι ανιψιός του παλαιού παίκτη της Παναχαϊκής και του ΠΑΟ. Κατάγεται από την Κύπρο, γεννήθηκε στις 06/10/1980 και σφύριξε για τέσσερα χρόνια στη Football League. Εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας) εργάζεται ως αστυνομικός και γεννήθηκε στις 11/04/1977. Ανέβηκε μετά από παρουσία τριών αγωνιστικών περιόδων στη Football League. Η Ημαθία αποκτά μετά από πολλά χρόνια διαιτητή στη μεγάλη κατηγορία.

-Ο Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας) παίρνει κι αυτός δεύτερη ευκαιρία για να σταδιοδρομήσει στη Superleague. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι γεννήθηκε στις 23/02/1980 και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

-Ο Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας), όπως και ο Μαντάκης, ανεβαίνει κι αυτός μετά από τρία χρόνια στη Football League. Ο Θεσσαλονικιός ρέφερι γεννήθηκε στις 08/04/1978 και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ 26

Πέρσι ο πίνακας της Superleague απαρτιζόταν από 22 ρέφερι, όμως φέτος αυξήθηκαν στους 26. Βλέπουμε ότι η ανανέωση προχώρησε περισσότερο, ενώ αυξήθηκαν και τα περιθώρια επιλογών.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/08/2012)

Διαβάστε επίσης

Τα «φάλτσα» του Τριτσώνη

Τα «φάλτσα» του Τριτσώνη

Ανέτοιμος φάνηκε ο διεθνής διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών) στο ματς Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-0, όπου είχε μια κακή διαιτησία.

Έχει κάνει λάθη ο Παππάς

Έχει κάνει λάθη ο Παππάς

Προβλημάτισε ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών) και στα τέσσερα περσινά παιχνίδια του Ολυμπιακού, στα οποία ορίστηκε από την ΚΕΔ.

Έξοδα διαιτησίας 1,5 εκατ.

Έξοδα διαιτησίας 1,5 εκατ.

Σε υψηλό ποσό ανέρχονται τα έξοδα διαιτησίας που καταβάλλει η Superleague μέσω της ΕΠΟ για κάθε ποδοσφαιρική περίοδο.