Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Σύρο για το απόλυτο ο Θρύλος!

Στη Σύρο για το απόλυτο ο Θρύλος!
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 - 15:29

Με μοναδικό στόχο να διευρύνει το απόλυτα νικηφόρο σερί που τρέχει από την έναρξη της σεζόν, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Φοίνικα Σύρου εκτός έδρας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες βρίσκονται από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σύρο και θέλουν να πανηγυρίσουν την 10η νίκη σε ισάριθμα ματς στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr: «Ο Φοίνικας παίζει ιδιαίτερα καλά στην έδρα του και περιμένω ότι το γήπεδό του θα είναι γεμάτο. Σίγουρα ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο κίνητρο όταν παίζει κόντρα σε εμάς. Ωστόσο για την ομάδα μας είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να κερδίσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια και ειδικά στα τελευταία».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντίμα Φιλίποφ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σίγουρα θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Ο Φοίνικας είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί για να φτάσουμε στη νίκη και να πιάσουμε την καλή απόδοση που έχουμε στα τελευταία ματς».

O Άθος Κόστα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Κόντρα στον Φοίνικα Σύρου θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να φτάσουμε στο στόχο μας, ο οποίος είναι η νίκη».

Διαβάστε επίσης

Να διευρύνει το σερί του

Να διευρύνει το σερί του

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Φοίνικα Σύρου με στόχο τη 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 20:30/NS4…

«Σημαντική η νίκη και να παίξουμε καλά»

«Σημαντική η νίκη και να παίξουμε καλά»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, μίλησε για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και τόνισε ότι είναι σημαντικό να κλείσει η χρονιά με νίκη και καλή εμφάνιση.

Με την ΑΕΚ στο Ρέντη το Σάββατο!

Με την ΑΕΚ στο Ρέντη το Σάββατο!

Μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη C.S.M. Βουκουρεστίου η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις.