Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ικανοποιημένος για τις νίκες και την απόδοσή μας»

«Ικανοποιημένος για τις νίκες και την απόδοσή μας»
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 - 09:57

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις νίκες και την απόδοση των παικτών του εμφανίσθηκε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς του Ολυμπιακού με τον Παμβοχαϊκό ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε επίσης πως η ομάδα του πλέον τελείωσε τη δουλειά του και περιμένει να μάθει ποιος εκ των Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα είναι ο αντίπαλός του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλόμπονταν Μπόσκαν:

«Για εμένα ως προπονητής δεν είναι τόσο σημαντικό το 3-0, αλλά οι νίκες της ομάδας μου, καθώς και ο τρόπος που παίξαμε όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλη τη σειρά. Τελειώσαμε τη δουλειά μας στα ημιτελικά και πλέον περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλό μας στους τελικούς, προκειμένου να προετοιμαστούμε για αυτά τα ματς».

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και τώρα προηγείται με 2-0. Πιστεύω, ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Πρέπει, όμως, να περιμένουμε. Βέβαια, είναι πολύ δύσκολο για 6-7 παίκτες που έχει ο ΠΑΟ να παίζει σε τοπ επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Ετοιμος για το πρωτάθλημα!

Ετοιμος για το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού και στο τρίτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Volley League.

Άνετες και ωραίες!

Άνετες και ωραίες!

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν στην Σαντορίνη του ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στους τελικούς της Α1, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πανναξιακό!

«Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

«Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο»

Ο Γιώργος Στεφάνου τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο, προκειμένου να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα

Στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού πλέον αφήνει πίσω της την εκπληκτική πορεία της στο CEV Challenge Cup και επικεντρώνεται στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.