Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των τελικών»

«Να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των τελικών»
Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 - 19:33

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανναξιακό, στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών, με στόχο να κάνει το 2-0.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μίλησε για τον αγώνα με την ομάδα της Νάξου, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά παίζει καλύτερα στην έδρα της. Ο Σέρβος προπονητής επισήμανε ότι αν ο Ολυμπιακός παίξει καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, τότε έχει πιθανότητες να κερδίσει και να κάνει το 2-0 στη σειρά.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σίγουρα ο Πανναξιακός παίζει διαφορετικά εντός έδρας από ότι εκτός. Μέσα στο γήπεδό του αγωνίζεται καλύτερα. Εμείς εφόσον παίξουμε καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-0 στη σειρά των τελικών».

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία νίκη για το πρωτάθλημα

Ακόμη μία νίκη για το πρωτάθλημα

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανναξιακό με 3-2 σετ, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη Νάξο για το δεύτερο βήμα

Στη Νάξο για το δεύτερο βήμα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανναξιακό με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών.