Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κερδίσουμε στη Νάξο για να το κατακτήσουμε στην έδρα μας»

«Να κερδίσουμε στη Νάξο για να το κατακτήσουμε στην έδρα μας»
Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 - 20:22

Το δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανναξιακό.

Η Ανα Λαζάρεβιτς μίλησε για την αναμέτρηση στη Νάξο και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το 2-0 στη σειρά, προκειμένου το Σάββατο να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαστε προετοιμασμένες για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανναξιακός είναι μια καλή ομάδα και σίγουρα δεν θα τα παρατήσει. Πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο οποίος είναι να κερδίσουμε στη Νάξο, για να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Σάββατο στην έδρα μας και να το πανηγυρίσουμε με τους φιλάθλους μας».

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία νίκη για το πρωτάθλημα

Ακόμη μία νίκη για το πρωτάθλημα

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανναξιακό με 3-2 σετ, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη Νάξο για το δεύτερο βήμα

Στη Νάξο για το δεύτερο βήμα

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανναξιακό με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών.