Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η προσοχή μας ξανά στο πρωτάθλημα»

«Η προσοχή μας ξανά στο πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 15:02

Ο Ολυμπιακός έβγαλε ψυχή στο χρυσό σετ στον αγώνα με την Ινεγκόλ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης στρέφουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον Ηρακλή. Οι Πειραιώτες, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, θέλουν να επιστρέψουν σε υψηλές πτήσεις και να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αφού εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο Challenge Cup μετά από το συγκλονιστικό παιχνίδι με την Ινεγκόλ, η προσοχή μας στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα. Κόντρα στον Ηρακλή θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί στις εγχώριες διοργανώσεις και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Όσο κυλάει η σεζόν, η ομάδα θα εξελίσσεται μέσα από τα παιχνίδια με στόχο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο βάσει των δυνατοτήτων της».

Διαβάστε επίσης

Με στόχο το 7x7

Με στόχο το 7x7

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (02/12, 18:00) το Μαρκόπουλο εκτός έδρας, έχοντας στο μυαλό της τη διατήρηση του αήττητου στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Θρύλου μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο (17:00) θα υποδεχθούν στο Ρέντη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την 6η αγωνιστική της Volleyleague – Γεμάτο το οπλοστάσιο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Ο κόσμος έστειλε τον Θρύλο στους «32»!

Ο κόσμος έστειλε τον Θρύλο στους «32»!

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Ινεγκόλ, κατάφερε τελικά να κάνει τεράστια (ψυχική κυρίως) ανατροπή κατακτώντας το χρυσό σετ και έτσι βρίσκεται στην επόμενη φάση του Challenge Cup. Μαγικοί οι ΓΑΥΡΟΙ, οδήγησαν τον Θρύλο στην πρόκριση!