Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με στόχο το 7x7

Με στόχο το 7x7
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 16:49

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (02/12, 18:00) το Μαρκόπουλο εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague, έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη, με την οποία θα κάνουν το 7x7 στη διοργάνωση, και έτσι θα συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν το τρίποντο, στο Γήπεδο του Μαρκόπουλου, προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται μόνες πρώτες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς μάλιστα προς το παρών να έχουν χάσει και σετ.

Διαβάστε επίσης

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Το πρόγραμμα του OSFP TV

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Θρύλου μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

«Να παίξουμε καλύτερα»

«Να παίξουμε καλύτερα»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο, τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να παίζει ακόμα καλύτερα από ότι στο ματς με τον Πορφύρα.

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Χωρίς προβλήματα κόντρα στον Ηρακλή

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σάββατο (17:00) θα υποδεχθούν στο Ρέντη την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για την 6η αγωνιστική της Volleyleague – Γεμάτο το οπλοστάσιο του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.