Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιτάζει τον ΠΑΟΚ

Κοιτάζει τον ΠΑΟΚ
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018 - 23:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Μετά την εύκολη επικράτηση με 3-0 σετ κόντρα στην Παναχαϊκή στο Ρέντη, και την πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το πολύ μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μια αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 10/02 (17:00), στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη». Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο ματς, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει όχι απλά στην κορυφή της βαθμολογίας (όπου αυτή τη στιγμή είναι στο +7 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και μόνο με… θαύμα θα χάσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα play off), αλλά και να αυξήσει την συγκεκριμένη διαφορά.

Μαζί λοιπόν με τον κόσμο του, ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για μια ακόμα νίκη κόντρα στον αντίπαλο του στο πρωτάθλημα της Volleyleague, και έτσι θα κάνει το 2 στα 2, την φετινή χρονιά, μιας και στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά μέσα από την Θεσσαλονίκη, επικρατώντας με 3-1 σετ.

Διαβάστε επίσης