Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση τώρα που κρίνονται οι τίτλοι»

«Να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση τώρα που κρίνονται οι τίτλοι»
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 19:57

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ και έτσι έκανε το 1-0 στη σειρά των play off η οποία κρίνεται στις δύο νίκες και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στη διοργάνωση του League Cup, το οποίο διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Σύρο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Ρέντη, ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, στις δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στην ομάδα δουλεύουν προκειμένου να είναι στην καλύτερή τους κατάσταση αυτήν την περίοδο όπου κρίνονται όλοι οι τίτλοι.

«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ σημαντική για εμάς με την πρόκριση στον ευρωπαϊκό τελικό και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα ξεκίνησαν τα play-off και ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα και τώρα συγκεντρωνόμαστε στον ημιτελικό του League Cup αρχικά και στη συνέχεια στους τελικούς του Challenge Cup. Δουλεύουμε όλη τη σεζόν για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση μας τώρα που κρίνονται οι τίτλοι. Συγκεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε δυνατά», τόνισε χαρακτηριστικά στο osfp.gr, ο Ισπανός τεχνικός του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς (pics)

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς (pics)

Η πρών παίκτρια του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ρέντη προκειμένου να δει τις φίλες της που αγωνίζονται στους «ερυθρολεύκους».

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Μία νίκη μακριά από τα ημιτελικά

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε δυσκολία κόντρα στον Παμβοχαϊκό, επικράτησε με 3-0 σετ και με μια ακόμα νίκη περνάει στην επόμενη φάση των play off.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παμβοχαϊκός 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Παμβοχαϊκός 3-0 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Ρέντη την ομάδα του Βραχατίου με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 16:30/ΕΡΤ2.