Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ώρες των τελικών

Οι ώρες των τελικών
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 - 20:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μπορεί οι Άνδρες και οι Γυναίκες να αγωνίζονται τις ίδιες ημέρες στους τελικούς του CEV Challenge Cup, ωστόσοι οι ΓΑΥΡΟΙ, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα ματς.

Και αυτό γιατί, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης τις ώρες έναρξης των τελικών, με κανένα παιχνίδι να μην συμπίμπτει με το άλλο.

Έτσι, την Μεγάλη Τετάρτη (04/04), η γυναικεία ομάδα παίζει στο Ρέντη κόντρα στη Μπούρσα στις 18.30, ενώ οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν την Ραβένα στην Ιταλία στις 21.00.

Όσον αφορά τώρα τους επαναληπτικούς αγώνες, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη του Πάσχα (11/04), τα κορίτσια θα αντιμετωπίσουν την Μπούρσα στην Τουρκία στις 18.00 ώρα Ελλάδος, ενώ ο μεγάλος τελικός των Ανδρών κόντρα στη Ραβένα, θα ξεκινήσει στις 20.30, όπου αναμένεται να διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι εντός έδρας αγώνες θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Tv, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις των ομάδων του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς (pics)

Επέστρεψε η Λαζάρεβιτς (pics)

Η πρών παίκτρια του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ρέντη προκειμένου να δει τις φίλες της που αγωνίζονται στους «ερυθρολεύκους».