Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το προτελευταίο «εμπόδιο»

Το προτελευταίο «εμπόδιο»
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 - 00:10

Φτάσαμε δύο βήματα πριν το φινάλε του ονείρου. Ίνεγκολ. Τουρ. Λοκομοτίβ Μπακού. Μενέν. Σουργκούτ. Και τώρα Ραβένα. Πρώτο ματς τη Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ (21:00) στο «Palazzo Mauro de Andre». Η ρεβάνς την Τετάρτη του Πάσχα, στις 20:30, στο ΣΕΦ.

Το προτελευταίο ματς για τον Θρύλο, φέτος, στο CEV Challenge Cup. Το προτελευταίο «εμπόδιο» σε αυτό τον αγώνα! Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να το ξεπεράσουν κι αυτό, όπως και το τελευταίο στον Πειραιά και να φτάσουν στην κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία τους.

Πέμπτη φορά που ο Ολυμπιακός φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Με τους Ιταλούς έχει και… εκκρεμότητες από το 1992, όταν και είχαν αναμετρηθεί στην πρώτη ερυθρόλευκη παρουσία σε τελικό Κυπέλλου Ευρώπης. Έφτασε η ώρα για την υπέρβαση και την κατάκτηση του τροπαίου.

Διαβάστε επίσης

Κάνουν το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Κάνουν το πρώτο βήμα για το ευρωπαϊκό!

Μεγάλη ημέρα (μία ακόμη) για τον Ολυμπιακό με τη γυναικεία και την ανδρική ομάδα βόλεϊ να παίζουν ευρωπαϊκούς τελικούς με στόχο να έρθουν πιο κοντά στην κατάκτηση δύο τροπαίων.

Με τα «ερυθρόλευκα» ο Θρύλος (pic)

Με τα «ερυθρόλευκα» ο Θρύλος (pic)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει με την κλασσική εμφάνιση της ομάδας τη Ραβένα στον πρώτο τελικό του Challenge Cup.